Aktywne Wpisy
larine +85
#anastazjazgrecji #afera
Przeczytałam właśnie wywiad z ojcem Anastazji, wydaje się totalnie niewzruszony tą sytuacją, tak jakby wszystkiego się spodziewał.
Przeczytałam właśnie wywiad z ojcem Anastazji, wydaje się totalnie niewzruszony tą sytuacją, tak jakby wszystkiego się spodziewał.
Pan Andrzej nie ma wątpliwości, że ciało kobiety, które znaleziono wczoraj na wyspie Kos – kilometr od miejsca zamieszkania zatrzymanego 32-latka z Bangladeszu – należy do Anastazji.
Kto inny to może być? Wszystkie okoliczności wskazują na to, że to Anastazja. Podejrzewam, że ona zginęła już tej nocy z poniedziałku na wtorek. Była dobrą
m4kb0l +2
Gdzie normalny facet ma trzymać portfel, klucze, telefon i jakieś inne graty? Nerka przewieszona przez ramię wyglada sebixowo. Z torbą na ramię wygląda się jak idiota a wypchane kieszenie nie są wygodne. Czasami daję portfel do torbki partnerki ale co chwilę "daj mi portfel" też nie jest fajne
#modameska #pytanie
#modameska #pytanie
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#rzeszow
#kapitanbomba
#starbomba
#heheszki
@NerwowyJegomosc:
Tak, 3. maja
Huwdu! Huwdu! #!$%@? wieś!
gdy robili zupełnie zbędny remont głównego deptaka na rzeszowskim rynku to nasz nadprezydent wpadł na genialny pomysł że każdy kto będzie chciał będzie mógł za drobną opłatą umieścić absolutnie dowolny napis na jednej z kostek które zostaną położone jako chodnik
jedynym warunkiem było to żeby nie był wulgarny
jak nietrudno się domyślić większość to sponsorowane kostki firmujące jakieś januszeksy czy prawie śmieszne teksty