Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 47
@kretoslaw25986: to jest przywilej dodawania wlasnego wpisu, moge usuwać komentarze do woli. Np kolega wyzej napisal zebym w---------l do norwegii, wiec usunalem bo ja juz tam jestem od 5 lat :)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@kretoslaw25986: a Ty z kolei zwrociles sie do mnie w taki sposob jakbym sie chwalil tym ze jestem w NO. Nigdy tego nie robilem, w zadnym z ponad 100 filmow na moim kanale nie mowilem: patrzcie polaczki jak sie zyje! Raczej staram sie pokazywac jak to tutaj wyglada. Z resztą dzisiaj bilet do Oslo kosztuje 50zl takze kazdy może tu zaczac zycie na nowo.
  • Odpowiedz
@ReFree: Po prostu nikogo nie interesuje, jaka była sytuacja wcześniej. Zakłada się, że Pan w Mini i ten obok potrzebujà więcej przestrzeni więc wykupują dodatkową usługę - 2 miejsca parkingowe na raz, to droga usługa. Zaś nikt już nie będzie „wyrównywał do kogoś” bo tutaj stoją 2 samochody a nie 1, jeden fizyczny i 1 wirtualny, to tak jakby pokój w hotelu kupić i nie przyjść - też drogo
  • Odpowiedz
  • 4
@ReFree Nie ma sensu z niektórymi dyskutować. Przed wyborami napisałem, że wracam z Norwegii i będę głosował to kazali mi wyp... i zostać tam, gdzie jestem. Kłopot w tym, że mieszkam tu i tu.
  • Odpowiedz
@ReFree: 2 kierowcow dostaje double park za zajecie lacznie 3 miejsc a nie czterech ?

@SlavedWizard Dokładnie tak. Double Park dostaje każde auto znajdujące się na więcej niż jednym 'prostokącie'. Nie ma znaczenia czy obaj zajmują dodatkowo to samo miejsce, czy nie.
  • Odpowiedz
@ReFree: tak, bo z jednej strony każdy mówi "nie wiesz, jaka była sytuacja wcześniej" - z drugiej strony niestety to sprawia, że się usprawiedliwia jeden drugiego. A tutaj rozwiązanie proste - kto zaczął - kara, kto kontynuuje - kara. Jak widzisz coś takiego = oba miejsca zajęte = nie parkujesz.
  • Odpowiedz