@Jerry664: Ja za dużo w kraju nie bywam, ale popytałem znajomych i nikt o czymś takim nie słyszał, więc zapewne jedna z rzeczy znanych nielicznym, jak andruty itp.
@Zordon_ wszystko zależy od temperatury, jak za niska to będą się długo smażyć i wyjdą twarde, jak za wysoka to szybko zrobią się żółte (powinny być bardziej białe, jasno żółte) i wysuszone. Dobrym sposobem jest wrzucanie pojedynczo i wyciąganie - jak ten jeden wyjdzie dobrze to wtedy wrzucasz większą partię. Jak zaczną się robić za żółte to zmniejsza temperaturę i chwilę czekasz. Później znowu jednego na próbę.
#smakdziecinstwa
#wspomnienia
źródło: comment_tFyyvOL3Yon1rQxRZQ1JLDS7wQJJA9VI.jpg
Pobierzźródło: comment_WzX7LCauxlyBgy5HWGyhB4aOsIwSQ1x1.jpg
Pobierzźródło: comment_RuYxLfruCQGtELF9ITbFUQicgAYGYNie.jpg
Pobierz