Wpis z mikrobloga

Są tu jacyś fani ścigałek? ;)

Kupę lat temu - jak byłem jeszcze małolatem :D - zagrywałem się (najpierw na PS2 a potem na PC) w Test Drive Unlimited. Ogromny świat, świetny wybór aut i swoboda jaką gra oferowała sprawiły, ze spędziłem w tej grze kilkaset godzin. Super był motyw „jazdy dowolnej” gdzie można było przemierzać cała wyspę wzdłuż i wszerz co chwile mijając innych graczy. Pamietam, ze było jakieś forum dla fanów i tam ustawiało się na wirtualne złoty (XD) albo sprzedawało się sobie auta.

Od dawna przestałem śledzić premiery jakichkolwiek gier a niedawno kupiłem PS4 i chciałbym trochę reaktywować zajawkę. Pytanie do Was - czy jest aktualnie jakaś gra podobna do Test Drive Unlimited? Z tego co samemu patrzyłem to chyba podobnym tytułem jest Forza Horizon ale to nie na plejaka. Co byłoby ścigałką na podobnych zasadach: oprócz wyścigów powinna być jazda dowolna, możliwość spotykania innych graczy, duża baza graczy (bo nie chce tez grać w jakiegoś trupa w którego już nie gra nikt xD)?

#gry #ps4
AST0N - Są tu jacyś fani ścigałek? ;) 

Kupę lat temu - jak byłem jeszcze małolatem...

źródło: comment_rySoYpz5fNUlWwUyxvdzZJAY2PLTRVWx.jpg

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@AST0N: przechodziłem przez to samo i niestety tylko Forza na PC/Xbox daje radę. The Crew 2 grałem tylko w betę i była tragiczna.

Możesz polować na bundla Xbox all digital z Forzą. Jak wyrwiesz za 400 to w sumie wyjdzie tyle co Forza w edycji ultimate w dniu premiery. Za 530 jest teraz chyba w euro z Forza Motorsport + FH4. Wiem że trochę głupie rozwiązanie no ale nic lepszego
  • Odpowiedz
  • 1
@AST0N: pamiętam machlojke ze wystawialo sie fure byle jaką za #!$%@? wie jakie pieniadze i pod koniec aukcji automatycznie sie sprzedawała a pieniążki trafiały na konto xD
  • Odpowiedz
@AST0N: Obudziłeś we mnie najlepsze wspomnienia growe w historii. Tyle godzin, dużo garaży, większość samochodów i motocykli wykupionych. I granie z kuzynem, który również uwielbiał w to grać. Szkoda, że te czasy już nie wrócą...
  • Odpowiedz
@AST0N: Nie wiem jak sequel, ale The Crew to #!$%@? jakich mało. Jedyny bajer to miniaturowe USA do zwiedzenia, co w sumie jest fajne, ale przyjemności z jazdy po nich nie miałem żadnej.
  • Odpowiedz
TDU pierwsza gierka która odpaliłem na świeżo poskładanym kompie w gimbazjum. Później jak kupiłem PS3 to bylo TDU2 i te niezliczone godziny na jeździe jak i w kasynie ze znajomymi. Piękne czasy. Szkoda że serwery powyłączali :(
  • Odpowiedz
  • 0
@AST0N: jeśli chodzi o otwarty świat to zbliżone będzie burnout paradise po remasterze, ale model jazdy sporo się różni, jest bardziej arcade ale jeździ się przyjemnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Krzemol: ale o tym op pisał najwięcej i mi się skojarzyło ( ͡° ͜ʖ ͡°) i też pisałem o tym że to je najbardziej łączy ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale mimo różnic warto spróbować bo fajnie się jeździło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz