Aktywne Wpisy

noipmezc +3
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Dzień po WSPANIAŁYM weselu mieliśmy w domku wynajętym takie przyjęcie dla najbliższej rodziny. No i tam... w sumie siedziałem z rodziną, piłem piwo, było bardzo miło. Niestety, żonie coś nie pasowało i była taka do mnie trochę oschła, ale olałem bo zawsze o coś chodzi jej (w sensie o pierdołę).
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Dzień po WSPANIAŁYM weselu mieliśmy w domku wynajętym takie przyjęcie dla najbliższej rodziny. No i tam... w sumie siedziałem z rodziną, piłem piwo, było bardzo miło. Niestety, żonie coś nie pasowało i była taka do mnie trochę oschła, ale olałem bo zawsze o coś chodzi jej (w sensie o pierdołę).

Kupę lat temu - jak byłem jeszcze małolatem :D - zagrywałem się (najpierw na PS2 a potem na PC) w Test Drive Unlimited. Ogromny świat, świetny wybór aut i swoboda jaką gra oferowała sprawiły, ze spędziłem w tej grze kilkaset godzin. Super był motyw „jazdy dowolnej” gdzie można było przemierzać cała wyspę wzdłuż i wszerz co chwile mijając innych graczy. Pamietam, ze było jakieś forum dla fanów i tam ustawiało się na wirtualne złoty (XD) albo sprzedawało się sobie auta.
Od dawna przestałem śledzić premiery jakichkolwiek gier a niedawno kupiłem PS4 i chciałbym trochę reaktywować zajawkę. Pytanie do Was - czy jest aktualnie jakaś gra podobna do Test Drive Unlimited? Z tego co samemu patrzyłem to chyba podobnym tytułem jest Forza Horizon ale to nie na plejaka. Co byłoby ścigałką na podobnych zasadach: oprócz wyścigów powinna być jazda dowolna, możliwość spotykania innych graczy, duża baza graczy (bo nie chce tez grać w jakiegoś trupa w którego już nie gra nikt xD)?
#gry #ps4
źródło: comment_rySoYpz5fNUlWwUyxvdzZJAY2PLTRVWx.jpg
PobierzMożesz polować na bundla Xbox all digital z Forzą. Jak wyrwiesz za 400 to w sumie wyjdzie tyle co Forza w edycji ultimate w dniu premiery. Za 530 jest teraz chyba w euro z Forza Motorsport + FH4. Wiem że trochę głupie rozwiązanie no ale nic lepszego
Ja najwięcej zrobiłem chyba 430 16M
źródło: comment_KYliK5C7OX0vdHc2pXnrygmxhUm8DJL4.jpg
Pobierz@mariuszMAXpalonko: https://www.wykop.pl/wpis/44417345/przypomnialem-sobie-o-modzie-test-drive-unlimited-/
Naciskałem w trybie online z 1500h.
@alienv: Otwarty świat to jedyna rzecz, która łączy te dwie skrajnie odmiennie gry :P