Wpis z mikrobloga

Murki ale mi się poszczęściło, nie zasługuję na taką piękną #wykopaka jaka mnie spotkała dzięki @Maly_skowyrny_zuk () Wszystko w niej jest idealne dopasowane do mojego opisu! Rozgrzałaś moje serduszko :D Jest w niej wszystko czego mi potrzeba! Przede wszystkim trzystronicowy przepiękny list, w którym dałaś się poznać jako cudowna, ciepła i zabawna dziewczyna :D Coś, co wywołał mój zachwyt to ręcznie dziergany wełniany komin, w przepięknym oryginalnym kolorze, bardzo cieplusi! Jeszcze z domu nie wyszłam, a już usłyszałam masę komplementów! Będzie mi do wszystkiego pasował ʕʔ Nie wiem jak zapracowana biznes woman z mężem, bombelkiem i dwoma kotami znalazła jeszcze czas, żeby obcej osobie takie cudo wydziergać! Oprócz tego super mołdawskie winko, które otworzę sobie w święta :D Słoneczna herbatka, która przypomni mi lato <3 Bardzo ryzykowałaś z filmem, bo jestem zapaloną kinomanką i mało czego nie widziałam ale o twym filmie nawet nie słyszałam, choć uwielbiam Matta Damona i komedie kryminalne! Obejrzę w święta <3 :D Oprócz tego super maska w płachcie i oryginalna czekolada, uwielbiam białą więc idealna :D Z tym śniadaniem to trafiłaś w dziesiątkę, bo rzeczywiście pierwszy posiłek jadam w pracy dopiero koło południa! :D Oprócz tego dużo słodyczy, które zaraz znikną, mam nadzieję, że bombelek nie był zły, że musiał się podzielić). Pięknie to wszystko wymyśliłaś, bardzo się napracowałaś i czuję jakbyś mnie bardzo dobrze znała :D Jesteś cudnym Mikołajem :D No i jak pięknie to wszystko było zapakowane, nigdy nie widziałam tak pięknego papieru ()! A i pudełko kotu się bardzo spodobało :D Bardzo dziękuję za cudowną paczuchę, która poprawiła mi nastrój, jesteś niesamowitą kobietą <3
#wykopoczta #chwalesie #wygryw
Ps. Jak widać na zdjęciu zeszłoroczny prezent od @Reepo dalej mi służy ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
oszty - Murki ale mi się poszczęściło, nie zasługuję na taką piękną #wykopaka jaka mn...

źródło: comment_yNXIMmCnrDsjdzthqhBX3gRvWX7KGihH.jpg

Pobierz
  • 21
@Niekumaty_: Mówisz o jaglance? Ja mam w domu stały zapas dla bombelka, niebieskiego i uważam, ze jak na gotowiec jest to super, ma super skład
@oszty: awwwww jak cudowna zabawka w kinder jaju! Moja wiara w te zabawki trochę się wzmocniła, bo już się bałam, ze będzie jakiś shit ( ʖ̯)