Wpis z mikrobloga

Siema,

Nazywam się Krystian, mam 16 lat.

Co myślicie o mojej stronce?

Ideą tej strony jest by udostępniać wszystkie swoje social media za pomocą jednego linku. Stronę stworzyłem z myślą o instagramerach. Zachęcam do stworzenia konta i napisania w odpowiedziach wszystkiego co można poprawić. Konstruktywna krytyka idei strony i wykonania bardzo mile widziana.

Mój profil: https://socialshub.net/KrysCzajkowski

Stronka: https://socialshub.net

Z góry dzięki.

#wroclaw #programowianie
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CritzU: Linktree jest platne, nie mozesz sie wybic dzieki niemu (tu bedziesz mogl przez strone glowna, narazie wyglada średnio, ale to dopiero prototyp). Mam kilka pomysłów jak to znacznie ulepszyć
  • Odpowiedz
@KrysCzaj idea spoko, bo tych różnych social media jest od cholery i nawet czasami jak widzę opisy pod filmem, to współczuję, że ktoś musi ogarniać tyle różnych kanałów.

Co do stronki to profil wygląda fajnie, za to strona główna odrzuca, przynajmniej na telefonie - brak tam większej ilości treści, kilka bullet pointsow i tyle, jako użytkownik wolałbym trochę więcej się dowiedzieć o stronie.

Nie wiem czy to ma być taki one
  • Odpowiedz
@KrysCzaj i widzisz, nie masz z home page żadnego linkowania, nawet nie mogłem się tam dostać, warto to jakoś rozegrać
Już abstrahując od samej kwestii rejestracji, że brakuje mi treści, dobre linkowanie to sposób na zatrzymanie usera na stronie na dłużej, a wiadomo, że o to nam chodzi

Tylko zebyś nie odczuł, że się d---------m, stronka prosta i estetyczna, a o to chodzi ;)
  • Odpowiedz
@michael93pl: Na pewno wdrążę twoje rady na stronkę, a odnośnie strony do logowania i rejestracji, myślisz, że tekstu powinno być mniej ale bardziej sensowny, czy więcej, bo nie do końca rozumiem, że brakuje treści?
  • Odpowiedz
@KrysCzaj: k---a, serwery wykopu to serio j----y ziemniak, napisałem długi post i najpierw dodał się dwa razy, a teraz dwa razy mi się usunął oO

generalnie chodziło mi o to, że nawet facebook ma na stronie głównej więcej treści, musisz jakoś zachęcić użytkownika do rejestracji, wyjasnić mu o czym to jest, dodać więcej contentu, jakieś menu z podstronami, footer, grafiki, to zawsze przyciąga uwagę użytkownika i jakoś ma go to zainteresować.

Nie wiem, ogólnie u siebie w projekcie jestem odpowiedzialny głównie za backend, sam nie mam takiego wyczucia co/gdzie/jak, nie znam się na tym super, wolę siedzieć w kodzie
  • Odpowiedz