Wpis z mikrobloga

Gud Ebening,

na weekend wyjeżdżam więc dzisiaj musiałem skończyć lw. Tak też zrobiłem, bilans 14-16. Gold 3 wbity więc spoko, not good not terrible.

Tylko jeden mecz miałem lagi, nie dało się grać i #!$%@?łem. Reszte meczy nie zacinało.

Jak widzę u przeciwnika na szpicy różowego Ville, Drogbe albo wspominkowego Ballotelliego to już wiem, że gra mi #!$%@? z 4 bramki, Ci goście co strzelą to siedzi nieważne z jakiej pozycji.

Najbardziej chyba #!$%@?ą bramki tracone po dobitce, ślepy by zauważył że gra kieruje przeciwnikowi piłke pod nogi jakby mieli przyciąganie.

Ostatni mecz, bilans 13-16 więc gra o g3. Wylosowało kolesia z samymi ikonami, if De bruyne i Lewandowska 92. Przegrywam 2-0, nie moge wyjść ze swojej połowy. 78 minuta 1-2 Trossard, niedługo potem 2-2 Yannick drewno Bolasie strzela prawie z zerowego konta. Robertson dostaje drugą żółtą i dogrywka.

Przeciwnik cisnie jak #!$%@? ale ja jestem spokojny. Wiem, że działa skrypt i jakoś wygram, żeby wbić g3. Bolasie strzela drugą, chyba po wylewie obrony przeciwnika, nie jestem pewien. Gram na czas ale 116 ja mam wylew i jest 3-3.

Nie wiem jak Wy, ale ja karne 9 na 10 przegrywam. No cóż, nie mam szczęścia w loterii to mam w miłości.

Ale teraz jest inaczej, wygrywam 9-8, jakby nie strzelil to by już strzelał LLoris i #!$%@? Schamjhel.

Wiec rzutem na taśmę mam g3 ale tak średnio się ciesze bo czuję, że gra pomogła mi dowiezc to ostatnie zwyciestwo. Z drugiej strony, kilka meczy przegrałem dzisiaj po gówno golach a i match mating był dyskusyjny więc w sumie #!$%@?ć i trzeba być zadowolonym.

Tyle się namęczyłem, żeby mieć nie jednego a dwóch ~82 niewymiennych :)

ps. powodzenia w lw i bez nerwów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#fut
wiesiek86 - Gud Ebening,

na weekend wyjeżdżam więc dzisiaj musiałem skończyć lw. T...

źródło: comment_1xf33QZodBmpJiK8TH6AglrZgQqw7aJv.jpg

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz