Wpis z mikrobloga

gdzie kupic na szybko jakies tanie zestawy z orłami? chciałbym sobie premke na zimę kupić w promo ale orłów brak, a płacić pełnej ceny jakoś mi się nie bardzo chce :) na steamie są zestawy z 50% zniżką ale bez orłów.
#warthunder
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zweipack: Orły chyba nigdy nie są przeceniane. Na Twoim miejscu nie kombinował bym z lewymi kodami/stronkami sprzedającymi taniej bo jedyne co dostaniesz to banana.
Ewentualnie kup za GJN, przez link ze zniżką 3% od jakiegoś Youtubera War Thunderowego np Dita.
  • Odpowiedz
@Michal9788: chodzi mi o takie zestawy jak sa w gajin store, ze kupujesz maszyne, konto premium na 15 dni, na przyklad, i 2000 orłów, tylko że w przecenie. kiedyś zestawy ze steama też były z orłami ale widze że gajin im chyba już takich nie daje :(
  • Odpowiedz
@zweipack: Widzisz bo ruskie nie są głupie. Najpierw chcesz to kupujesz za golda, później przecenione są zestawy z goldem żebyś czasami tego golda z paczek nie mógł wydać na promocjach(chyba że na przyszłych) :)
  • Odpowiedz
@pewniecham: no właśnie nie. dwa lata temu bodaj nakupiłem sobie zestawów na steamie z orłami w święta a potem za to premke na promocji w grze. teraz nie ma już orłów na steamie.
  • Odpowiedz
@pewniecham: 5. listopada 2017, dwa zestawy ze steama ze zniżką 50%. w sumie masz rację, bo trochę przed świętami. a premkę kiedy wtedy kupiłem to nie wiem jak sprawdzić, ale pewnie ok. 20. grudnia.
  • Odpowiedz