Aktywne Wpisy
PIAN--A_A--KTYWNA +145
Ciągle tylko kary, nakazy zakazy. Nie sprzedaż mieszkania, nie wjedziesz samochodem do miasta, zakaz użycia kamery, telefonu, zakaz płacenia gotówką, zakaz latania samolotami, miasta 15minutowe, nakaz jedzenia robaków, kara za brak szczepienia. Co się dzieje??? Zakaz życia dla normalnych ludzi???????
#pytaniedoeksperta #pytanie
#pytaniedoeksperta #pytanie
WarmWeather +329
Kocham ludzi w mojej #pracbaza. Typy jednego dnia se piją razem wódkę, spędzają weekendy razem, jakieś wyjazdy itp, a potem jeden drugiego #!$%@? u kierasa. Pięknie się to ogląda z boku.
XD
XD
Ogólnie jesteśmy ze sobą już parę ładnych lat, studiujemy przyszłościowe kierunku studiów, no ale właśnie... Kiedy tylko różowa jedzie na święta do domu, to oddaje swojej mamie tabletki, tak by ona "je wydzielała i przypominała" o ich braniu (nie muszę tłumaczyć, jak ważnym jest dbanie tabletek o odpowiednich porach i nie picie przy tym soku grejfrutowego). Sęk w tym, że jej mama to farmaceutka z wieloletnim stażem. W dodatku, nie do końca mnie lubi (nie mamy wspólnych tematów). Boje się, że przy rozdzielaniu tabletek różowej, specjalnie coś pomyli, tak by wpędzić mnie w rodzicielstwo.
Dodam tylko, że u nas przypomina o tym alert na moim telefonie. Gdzie również odhaczam minutę i godzinę podania preparatu.
Czy moje obawy są uzasadnione? Czy waszym różowym, ich mamy też rozdysponowywują tabletki? Czy macie zaufanie do swoich przyszłych teściowych?
#pytanie #seks #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow
Waszym zdaniem
Twoja dziewczyna musiałaby mieć chyba 15 lat, by mama jej wydzielała tabletki
@jmuhha: Mi moja mama od zawsze wydzielała tabletki antykoncepcyjne i jest tak do dziś mimo że mam 25 lat. Ja nie widzę w tym niczego dziwnego, szczególnie u ludzi z wyższych warstw społecznych jest to powszechne.
Dlaczego w tych baitach powtarza się ciągle ten sam motyw?
Komentarz usunięty przez autora
@jmuhha: masz do tego jedna apke?
inb4 odpisywanie na zarzutke ¯\_(ツ)_/¯