Aktywne Wpisy
DontDoThis +4
Dostałem dziś 2 możliwości pracy
1 Mechanik maszyn komunalnych (traktory, zamiatarki)
Plusy i minusy:
+ stała stawka 25zł netto na start
+ jestem sam, nikt mnie nie kontroluje
+ proste prace typu wymiany reflektorów, elementów
- brudna praca w nieładnym zakładzie
- 4km od mieszkania
2 Typ od dzwonienia z fotowoltaiki
Plusy i minusy:
+ 1.5km od mieszkania, dojazd autobusem
+ ładne biuro
- zarobek tylko z prowizji, ale to 100zł za
1 Mechanik maszyn komunalnych (traktory, zamiatarki)
Plusy i minusy:
+ stała stawka 25zł netto na start
+ jestem sam, nikt mnie nie kontroluje
+ proste prace typu wymiany reflektorów, elementów
- brudna praca w nieładnym zakładzie
- 4km od mieszkania
2 Typ od dzwonienia z fotowoltaiki
Plusy i minusy:
+ 1.5km od mieszkania, dojazd autobusem
+ ładne biuro
- zarobek tylko z prowizji, ale to 100zł za
Bardzo cenię sobie śmiałość i myślę, że spokojnie mogłeś sobie pozwolić na więcej, ale tak, masz rację w tej „śmiałej” kwestii (wiesz co mam na myśli) i bardzo doceniam pozytywną energię, którą mi przez ten list przekazałeś, to bardzo miłe i będę o tym myśleć w momentach, gdy to niefajne uczucie będzie mnie dosięgać.
- Dziękuję za perfumy ze śladem Jezusa – serio. Jezus był niewątpliwie wielkim człowiekiem, ale dla mnie najważniejsze jest to, że one coś dla Ciebie znaczą, że nie jest to wyraz spontanicznej wyprzedaży w Sepchorze, ale mają dla Ciebie wartość sentymentalną, wręcz duchową w związku z czym mają taką samą wartość również dla mnie. Będę je dumnie nosić i myśleć o pozytywnej mocy, którą w sobie noszą, a poza tym, naprawdę ładnie, egzotycznie pachną.
- Uwielbiam wszelkiej maści olejki, super, super dzięki!
- Miałeś rację, nie wszyscy lubią daktyle. Ja akurat lubię ;) dziękuję.
- Dziękuję za dżemik, lubię dżemik.
- Płyta…no cóż, jeszcze nie miałam okazji odsłuchać. Tytuł jest dwuznaczny, ale szczególnie punkt o opętaniu wydaje się interesujący więc gdy tylko ogarnę jakiś odtwarzacz to puszczę. Niezależnie od tego, co tam usłyszę i jakie będę miała do tego podejście, to bardzo Ci dziękuję, bo niezależnie od tego, jakie słowo i wartości starasz mi się przekazać, jeśli robisz to w dobrej intencji – jest to pozytywne i z mojej strony pożądane, bardzo doceniam.
- Słodycze itp. To się zje, bo po prostu są, istnieją #pdk Staszku ;)
Mimo wszystkich fajnych rzeczy, które mi przysłałeś, największą wartość ma dla mnie historia i Twoje odczucia, które mi przekazałeś. Między wersami ukryłeś fragmenty swojej duszy, a to jest coś, co obecnie rzadko mamy okazję szczerze i bezinteresownie od kogoś dostać. Życzę Ci w życiu dużo, duuuuuużo słońca, żeby Ci zawsze było ciepło i aby pogłębianie Twojej przyjaźni osiągnęło kiedyś moment, w którym stwierdzisz, że bliżej być Niego już się nie da. A w te święta celebruj narodziny swojego przyjaciela w szczęściu i zadumie.
Życzę Ci wszystkiego dobrego, aby Twoje życie po przekroczeniu magicznego wieku w niedalekiej przyszłości nabrało jeszcze większej ilości barw i oferowało coraz to większą ilość doznań, których tak łakniesz. Wierz lub nie, ale list będę pokazywać wnukom , bo sparowanie z Tobą to jak dotąd najbardziej dziwaczny zbieg okoliczności w moim życiu . Jestem znana z antypatii do księży, ale darzę ogromną sympatią ludzi, a w Twoim liście widzę przede wszystkim człowieka. I uważam, że jesteś super człowiekiem.
Pozdrawiam Cię serdecznie i jeszcze raz dziękuję (。◕‿‿◕。)
#wykopaka
Paczucha świetna i Twoje podejście również (ʘ‿ʘ)
@Perkotka: brzmi groźnie, pewnie malujesz paznokcie na czarno
A tak serio to okultyzm mnie troche przeraza sam wierze ze nie jestesmy kupa miesa i mamy dusze. Balbym sie igrac ze swiatem duchowym troche ;/
@jalop Ja od
Olejki- tylko dla chrześcijan co nie?
Dżem tak samo
Plyta- OPka z tego co widać interesuje się takimi rzeczami, więc sytuacja win win Jedyne do czego można się doczepić to płyta, a gdyby bardzo naciągnąć to perfumy. Do tego może y się domyślać, że ksiądz w liście pisał czy nie pozwolił sobie na za dużo, choć nic nie zrobił złego.