Aktywne Wpisy
robert5502 +207
Podstawa katolickiej indoktrynacji, to wyrobie poczucia winy za śmierć Jezusa. Jeżeli dasz sobie to wmówić, to w kolejce czekają następne absurdy, które kapłan będzie ci instalował
#religia #katolicyzm #bekazkatoli #teologia
#religia #katolicyzm #bekazkatoli #teologia
#pytanie do #programista15k i tym podobnych. Najlepiej poniżej 30, bez żony i dzieci. Mianowicie, co robicie z całym tym hajsem? Dostałem znaczną podwyżkę od tego miesiąca i w sumie zacząłem się zastanawiać, czy nie mam "złego" podejścia do pieniędzy.
Pochodzę z biedniejszej rodziny robotniczej, gdzie nie przelewało się i nauczono mnie oszczędzania. I teraz wygląda to tak, że wydaję jakieś 2k złotych na miesiąc (mieszkam de facto z rodzicami w domu, ale
Pochodzę z biedniejszej rodziny robotniczej, gdzie nie przelewało się i nauczono mnie oszczędzania. I teraz wygląda to tak, że wydaję jakieś 2k złotych na miesiąc (mieszkam de facto z rodzicami w domu, ale
Cholera nie wiem co jest nie tak. Spotykam się z #rozowepaski od miesiąca czy dwóch i wszystko było w porządku. Jakoś dwa tygodnir temu stała się oschła, nie miała czasu na wspólne wyjścia, odpowiadała na wiadomości po kilku godzinach i widać, że z jakąś niechęcią. Pogadałem z nią co jest nie tak. Ona oczywiście zasłania się tym, że to przez obowiązki w firmie i nic więcej. Co robić?
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Wyjazdy dla młodzieży](https://st.pl/$xvynkdla)
Spróbuj ją polewać i nic się nie odzywaj, jak długo cisza to juz zachowaj resztki honoru i olej bo w najgorszym wypadku zrobi sobie z ciebie plan B a na to pozwolić nie możesz.
@AnonimoweMirkoWyznania: sprawdzić, czy to rzeczywiście nie przez przewlekły stres i obowiązki w firmie.
zachowań u byłej :D zaburzenie borderline u danej osoby tak źle nie oddziałuje bo żyje ona w miarę normalnie ale wszyscy dookoła w tym najbliżsi dostają #!$%@? bo z jednej strony zależy bardzo a drugiej to chce się uciekać jak najdalej.
Czasami sam sobie współczuje oraz innym z takim samym podejściem że tak emocjonalnie i uczuciowo podchodzę do wszelkich relacji zamiast na wyjebce ( ͡
Komentarz usunięty przez autora