Aktywne Wpisy
PAST +185
Wystawiłem na OLX telewizor za darmo. Stary trup marki LG, jedno HDMI, analogowa głowica, zniszczony pilot. Odbiór osobisty, albo dowóz w granicach miasta za 30 złotych/flaszkę/cokolwiek. W ogłoszeniu wyraźnie napisane, że nie odpisuję na SMS i na wiadomości OLX. Tylko telefon.
W ciągu godziny odebrałem 9 telefonów, pierwszy po 2 minutach od wstawienia ogłoszenia:
Telefon pierwszy: Czy pan wyśle?
Telefon
W ciągu godziny odebrałem 9 telefonów, pierwszy po 2 minutach od wstawienia ogłoszenia:
Telefon pierwszy: Czy pan wyśle?
Telefon
mirko_anonim +230
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 miesięcy temu podpisałem umowę na czas określony, niedawno dogadałem się, że dostanę podwyżkę od listopada, dostałem więc wypowiedzenie obecnej umowy, bo woleli się nie bawić w aneksowanie, więc podesłali też nową umowę z podwyżką. Wypowiedzenie podpisałem 2 dni temu, wczoraj zadzwonili, że jednak nowa umowa nie dojdzie w ogóle do skutku i rezygnują ze współpracy bo dowiedzieli się, że projekt będzie wkrótce zamykany, więc nie chcą ryzykować płatną ławką dla mnie. XD
#programista15k #pracait
──
6 miesięcy temu podpisałem umowę na czas określony, niedawno dogadałem się, że dostanę podwyżkę od listopada, dostałem więc wypowiedzenie obecnej umowy, bo woleli się nie bawić w aneksowanie, więc podesłali też nową umowę z podwyżką. Wypowiedzenie podpisałem 2 dni temu, wczoraj zadzwonili, że jednak nowa umowa nie dojdzie w ogóle do skutku i rezygnują ze współpracy bo dowiedzieli się, że projekt będzie wkrótce zamykany, więc nie chcą ryzykować płatną ławką dla mnie. XD
#programista15k #pracait
──
#bekazpisu
Komentarz usunięty przez autora
To szacunki ratusza, wobec czego trzeba liczbę podzielić przez dwa.To ma być wysoka frekwencja?
Opozycja to straszne #przegryw. Większość mediów, pieniądze, elity opinio twórcze, celebrytów mieli po swojej stronie i dali wygrać PiS większość. Nie mówcie że bieda łasa na 500+ głosowała bo wtedy nikt nie wierzył w obietnice wyborcze.
Teraz to wiadomo asy w ręce ma PiS i nie
@zjadlbym_kebaba: nie, to już kolejny stopień propagandowego ścieku - wmawiać swoim debilnym wyborcom, co partia twierdzi, że mają widzieć. Mają widzieć, że pomimo tłumu, to jest niska frekwencja.
Dwa lata temu kod z kijowskim i ryskiem okupowali sejm przed świętami, teraz to.
Mówię to z perspektywy osoby, która zabezpieczała ten ciamajdan, zamiast przygotowywać się do świąt to wysłali nas do Warszawy z terminem powrotu "jak wrócimy to będziemy".
Teraz nie pojechaliśmy (jeszcze) ale stołeczni pewnie mają sporo bezsensownej roboty przy tym.
Komentarz usunięty przez autora
https://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60
@tamagotchi: czy ja wiem czy mało, w Krakowie przyszło sporo :D
chyba przeceniasz poziom zorganizowania pisowców, ich działanie jest prędzej twórczym burdelem niż takim spiskiem że siedli i zaczęli ogarniać w jakim miesiącu trzeba zacząć robić coś kontrowersyjnego, żeby ludzi wypędzić na ulicę 20 grudnia.