Aktywne Wpisy

Sigfried +89
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

KwadratF1 +262
#ukraina #ruskapropaganda #bekazpodludzi #konfederacja #braun
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
źródło: konfederuscy
Pobierz

Czy tylko ja chciałbym aby posłowie w oświadczeniach majątkowych wykazywali wysokie oszczędności ? Nie wiem #!$%@?, dziwny jestem, ale wolałbym żeby Ci ludzie jakoś uwiarygodnili to ze potrafią zarządzać pieniędzmi. Ja wiem, że duża cześć z tego jest przepisywana na żony, albo chowana po skarpetach, ale to aż śmieszne gdy mam więcej oszczędności niż poseł... no może oprócz tych z lewicy, bo Ci to tylko za cudzy hajs Baluj, wiec te #!$%@? kwoty się zgadzają.
#polityka #prawica #lewica
Przykład JA
Wrocław
13 lat doświadczenia od 6 jako manager sprzedaży w dużej korpo IT
Zarobki 20k mc
@True_freedom: Profesor nie, ale w przeciwieństwie do ciebie to ja ją skończyłem i mam o niej trochę zielonego pojęcia by wiedzieć na tyle, że 95% twojego wysrywu to bzdury.
@True_freedom: big farma oraz ABK - co oznaczają te skróty, jaka branża, średnie stanowisko to kto ?
ile zostaje kasy po wydatkach ? prezes coś slabo zarabia w porównaniu do pracowników, i takie życiowe pytanie: w nawiązaniu do tej pracy, która zapewne pochlania większość życia - czy jesteś dzięki temu szczęśliwy ? jak często te uczucie się zdarza ? jak nie, to czego brakuje, ile masz godzin na
@krzych0: tak jak sądziłem IT, to ile zostaje kasy po roku pracy, oszczędności,
poza tym krzychu obudź się, świat to nie tylko IT i korpo, nie każdy kocha korpo, sprowadziłeś dyskusję na złe tory, opowiadałeś o swoim świecie, i módl się dużo, aby jak najpóźniej, bo artificial intelligence is coming.
@True_freedom: No co ty?
@True_freedom: Co mnie obchodzą twoje zarobki? Aplauzu szukasz? Po co ten twój wywód w ogóle który gówno się odnosi do mojej wypowiedzi i tego, że pierdzielisz bzdury?