Aktywne Wpisy
Koziom +1634
Jacek Jaworek znaleziony po 3 latach. Historyczna lista obecności.
#jaworek #polska #kryminalne #policja
#jaworek #polska #kryminalne #policja
Waiter98 +83
Hahahhahaha jak to KOBIETA stoi na autostradzie i nikt nie pomoże powtarzam KOBIECIE nikt nie pomoże #p0lka #bekazpodludzi
Czy zwiazek introwertyka (nie, nie #!$%@?, nie fobika - introwertyka) z ekstrawertyczką ma sens? Poznałem na #tinder 7 lat młodszą dziewczynę lvl 22, spotykamy się jakiś czas, wszystko wskazuje na #zwiazki i ostatnio poznała mnie ze swoimi znajomymi. No tacy typowi bananowi studenci, robią dużo szumu, gadają głupoty, każdy pędzel, kwadratowa szczęka itd. Mnie to niespecjalnie bawi i nigdy nie bawiło ale jako osoba chyba dość inteligentna potrafię się dostosować i starałem się rozmawiać, udawać zainteresowanie, tak żeby dziewczynie, z która się spotykam nie było niezręcznie czy przykro. Było miło, popiliśmy, pogadaliśmy, wydawałoby się, że wszystko fajnie ale następnego dnia jak się spotkaliśmy to powiedziała mi szczerze, że nie przypadłem tym znajomym do gustu bo jestem i tu cytat "za mało przebojowy", za mało mówię itp. Jej to nie przeszkadza bo mnie zna lepiej i wie, ze jestem zajebiście ciekawym człowiekiem (lepiej mi idzie kontakt 1-1 niż 1-n) ale mimo wszystko zastanawiam się, czy jest sens w to brnąć z uwagi na to, że raczej takich sytuacji będzie więcej. Jej rodzina też jest dość dynamiczna i nie wiem czy by mnie zaakceptowali. Jest to też moja 1 potencjalna dziewczyna a mam prawie 29 lat. Co myslicie?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Wyjazdy dla maturzystów](https://st.pl/$xvynkdla)
po drugie nie ma szans
@AnonimoweMirkoWyznania: kogo obchodzi ich opinia? A może to oni tobie nie przypadło do gustu
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@Jtumanowicz:
Zarastanie pleśnią to nie jest domena ludzi będącymi introwertykami, tylko ludzi pozbawionych pasji i zainteresowań.
Wez pod uwage ze nikomu, nawet najwiekszym chadom nie wyszlo z pierwsza w zyciu dziewczyna.
Owszem jezeli jestescie dojrzali to ma szanse.
Tylko ze juz teraz widze ze srednio... Po co ona Cie wziela do tych znajomych jak to watpliwa przyjemnosc dla Ciebie? Mozna by zalozyc z gory ze sie srednio dogadacie. Poza tym powiem Ci
"Żadna ze mnie #!$%@?"
"Pierwsza dziewczyna w wieku 29 lat"
"Jestem zajebistym gościem"
No stary jesteś typowym przykładem betonu który zakrzywia rzeczywistość