#januszebiznesu i handlarze to jednak stan umysłu. Wystawiłem na OLX oryginalne radio do Citroena, bo wymienilem sobie na takie wypasione: z MP3 i USB ( ͡º͜ʖ͡º) No i to stare wystawiłem za 50zl. Janusz się odzywa i on chce je kupić, ale za pobraniem bo pewnie oszukam. Tłumacze mu że za 50zl nie będę sobie robił problemu z policja. Niech wplaci kasę i wysyłam InPostem. Poprosił o numer konta, więc wysłałem smsem i nastąpiło to:
@scorcher: No ale fakt faktem, jak gosciu jest z jakiejs wsi czy cos, to paczkomat w jego przypadku to srednia opcja, a ty do najmilszych tez nie nalezysz tbh
@Interwyga: Ciekawe jak robi zakupy itd. Jeśli nie jeździ do miasta to niech kupi od kogoś innego. Ja mogę stać w kolejce 2h, ale on nie może podjechać kilka kilometrów?
@scorcher: i to ma być argument? xd Obsmarowałeś komuś dupę w internecie licząc na poklask, a jak ludzie piszą że nie masz racji, to nawet nie próbujesz tego jakoś sensownie argumentować, tylko piszesz wysryw żebyśmy to my wysłali jak on taki biedny, no słabe to w #!$%@? gościu XD Zmieniam zdanie i jednak jesteś idiotą ( ͡°͜ʖ͡°)
@scorcher: no jasne, że tylko gadam, bo chciałem zwrócić Ci uwagę, że zachowałeś się jak buc względem kupującego xd dalej nie rozumiem, po co miałbym cokolwiek za Ciebie robić? :D Oświeć mnie skąd taka logika, proszę XD Bo jak już, to punkt odniesienia mógłbyś mieć, gdybym ja był w analogicznej sytuacji, tj. sprzedawał coś na olx. Bo to, że nie chcę zrobić czegoś za Ciebie kompletnie nic nie znaczy i jakieś
@wankiel Załóż centrum przepakowań i zarabiaj miliony na staniu w kolejce na poczcie. Chętnie skorzystam z tej usługi. Mi się nie opłaca spędzać wolnego czasu w placówce pocztowej.
Prawie cały wykop za szprycą - wiadomo jak się skończyło Prawie cały wykop za slava ukraini - wiadomo jak się skończyło Prawie cały wykop za Tuskiem - wiadomo jak się skończy XD #tusk #marsz #bekazlewactwa #polityka #ukraina #wybory
Wystawiłem na OLX oryginalne radio do Citroena, bo wymienilem sobie na takie wypasione: z MP3 i USB ( ͡º ͜ʖ͡º)
No i to stare wystawiłem za 50zl.
Janusz się odzywa i on chce je kupić, ale za pobraniem bo pewnie oszukam.
Tłumacze mu że za 50zl nie będę sobie robił problemu z policja. Niech wplaci kasę i wysyłam InPostem.
Poprosił o numer konta, więc wysłałem smsem i nastąpiło to:
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeśli nie jeździ do miasta to niech kupi od kogoś innego. Ja mogę stać w kolejce 2h, ale on nie może podjechać kilka kilometrów?
Komentarz usunięty przez autora
@scorcher
Niestety ale kolega Wankiel ma rację, mogłeś to inaczej rozegrać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W ogłoszeniu też to było napisane.
Załóż centrum przepakowań i zarabiaj miliony na staniu w kolejce na poczcie.
Chętnie skorzystam z tej usługi.
Mi się nie opłaca spędzać wolnego czasu w placówce pocztowej.
Cwaniak w necie, pipa w świecie.