Wpis z mikrobloga

Kurde jak to jest, oglądam szkolną już trzeci rok, redaktorów się paru przewinęło, @Fiodorczuk to w sumie dosyć świeży nabytek ale kolego, to co Tu wyrabiasz to jest jakimś fenomen. Nie wiem czy to wlasnie ta mieszanka bezpośredniości i (zmień obraz się) chamstwa ale działa na Kśka jak płachta na byka, warmianin się nakręca na Twoich lajtach jak major na widok Zuzi bozej, włączasz go jak wujaszek Billy młodych Marines, pilujesz go na czerwonym polu jak prezydencka limuzyna w drodze ja trójkę. Innymi słowy arcydzieła kina szkolnego tu tego, uguem dziękuje za ta wypowiedz
#kononowicz
  • 8
@stndix: Nie mam do żadnych redaktorów animozji ale jakby tak fiodor współpracował z meksykiem i dawali nam dobry kontent przez więcej godzin to byłaby najlepsza opcja. Łoś z pato za #!$%@? tam nie pasuje - nie mają polotu. Chodź dzięki dla pati za to co udostępnia.
@SnajperzBombasu: jakoś mnie tkneło po ostatnim lajcie, przypomniałem sobie jeszcze lajt z atakiem na meksykańską twierdzę i z poszukiwaniami majora w szpitalu i #!$%@? ciężko Fiodorowi nie przyznać że inby kręci pierwszorzędne