Aktywne Wpisy
Psychopathy_Red +816
Podsumowując:
- Stanowski przed wyborami chciał wyemitować na Kanale Sportowym materiał uderzający w Donalda Tuska/KO, ale pomysł ten został zablokowany przez pozostałych udziałowców,
- Stanowski odszedł z Kanału Sportowego ze względu na "spór ze współpracownikami" ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
- Stanowski założył Kanał Zero, na którym do spółki ze swoim kumplem Mazurkiem, pseudodziennikarzem znanym z bardzo wybiórczego traktowania swoich rozmówców, zwłaszcza jeżeli mają oni konotacje z partią polityczną
- Stanowski przed wyborami chciał wyemitować na Kanale Sportowym materiał uderzający w Donalda Tuska/KO, ale pomysł ten został zablokowany przez pozostałych udziałowców,
- Stanowski odszedł z Kanału Sportowego ze względu na "spór ze współpracownikami" ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
- Stanowski założył Kanał Zero, na którym do spółki ze swoim kumplem Mazurkiem, pseudodziennikarzem znanym z bardzo wybiórczego traktowania swoich rozmówców, zwłaszcza jeżeli mają oni konotacje z partią polityczną
qwe_ +21
Ktoś może mi wytłumaczyć o co chodzi tej prezenterce z Kanału Zero?
#kanalsportowy #kanalzero #stanowski
#kanalsportowy #kanalzero #stanowski
Żona mnie zaje.... jak się dowie za kilka dni, że zjadłem jej połowę pustych rurek które piekła w weekend, po to by je nabić masą przed świętami.
Co robić ?
Zjadłem jakieś 3h pracy mojej żony ? Gdzie równie dobrze mogła mieć w dupie i kupić gotowe ?
Ale nie kupi gotowych bo rozumiesz każdy w rodzinie by się kuhwa pociął za te pi3rdolone rurki nadziane masą budyniową z alkoholem.
Te rurki są tak zaj3biste że można je same wpierdzielać i jak bym tylko umiał to bym takie zrobił. Ale mi nie wychodzą w dodatku nie wychodzą
"fracuz bez gumy 30 zł, anal 50"
Kogo to kuhwa obchodzi ?
Ta sama wymówka co zawsze - że w święta też będziemy trzymać dietę to nie rób tyle. - ni ch0ja się nigdy nie uda i pewnie znowu przywalimy z 2-3 kg za tydzień.