Wpis z mikrobloga

Uwaga uwaga! Poszukujemy razem z @Althorion jeszcze 2 osób do papierowego #rpg #gry #grybezpradu ( ͡° ͜ʖ ͡°) macie szansę do dzisiaj, do godziny 20-21. Chcę, żeby to była wykopowa gra, ale jeśli nikt się nie zgłosi dobierzemy inne osoby. Kto pierwszy ten lepszy.

Jedyne obecne założenie to system fantasy. Reszta do ustalenia po skompletowaniu składu. Kto pierwszy ten lepszy :-) pozdrawiam i czekam na zgłoszenia( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Duzy_Dziki_Zwierz: @tomek7322: @lenovo99: dzisiaj niestety nie mam czasu, jutro też nie będę miał, poza tym wszystkie dni tygodnia poza czwartkiem mi pasują. Zaczynać mogę od siedemnastej w tygodniu roboczym lub od rana w soboty i w niedziele, tylko muszę wcześniej wiedzieć — jestem bardzo elastyczny, ale niestety nie mogę zagwarantować, że bez wcześniejszej zapowiedzi uda mi się znaleźć czas.

Trzech graczy to minimum, wolałbym mieć czterech czy
  • Odpowiedz
@Althorion: mi jest naprawdę wszystko jedno. 2 lub 4 ed warhammera najbardziej, ale to z sentymentu i dlatego, że lubię ten świat.

Pathfinder czy DnD to high fantasy, więc epickie przygody, co też ma swoje plusy.

Ja mogę grać w weekendy, ewentualnie we wtorki. Tak by mi pasowało i sądzę, że generalnie byłby to najlepszy pomysł. Kilka dni przed weekendem potwierdzamy termin i
  • Odpowiedz
@Althorion: ja niestety raczej nie będę miał wtedy czasu. W tym tygodniu mam sporo do ogarnięcia na uczelni plus pracę. Ale już od weekendu czasu będzie sporo i byłbym za tym żeby wtedy się ustawić. Ew sesję 0 zrobić jutro w dzień.

Co do ogarniania: grałem już kiedyś sporo sesji w 3.5 (a raczej 3 z fragmentami 3.5), w bardzo sandboxowy sposób. Grałem też ze 3 sesje w wh. DnD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Althorion: jak dla mnie to Pathfinder wygląda ciekawie. Nie miałem jeszcze styczności z nim (z resztą z dedekami też nie). Ja mogę grać w weekendy. Jak na sesję zero ten wtorek to ok, ale gdzieś od 20 najwcześniej. Około 22 muszę się zawijać.

Pytanie jak często chcemy grać. Mi odpowiadałoby tak ~raz na dwa tygodnie. Jeśli chcecie grać częściej to niestety, ale się nie załapię.
  • Odpowiedz