Aktywne Wpisy
Jacek12 +96
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
Jedyne obecne założenie to system fantasy. Reszta do ustalenia po skompletowaniu składu. Kto pierwszy ten lepszy :-) pozdrawiam i czekam na zgłoszenia( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trzech graczy to minimum, wolałbym mieć czterech czy
Pathfinder czy DnD to high fantasy, więc epickie przygody, co też ma swoje plusy.
Ja mogę grać w weekendy, ewentualnie we wtorki. Tak by mi pasowało i sądzę, że generalnie byłby to najlepszy pomysł. Kilka dni przed weekendem potwierdzamy termin i
Dla mnie najwygodniej zacząć od D&D, ale dostosuję się do grupy
Mogę grać codziennie od 21 do samego rana
Sesja "zero" brzmi bardzo dobrze :)
Co do ogarniania: grałem już kiedyś sporo sesji w 3.5 (a raczej 3 z fragmentami 3.5), w bardzo sandboxowy sposób. Grałem też ze 3 sesje w wh. DnD
Pytanie jak często chcemy grać. Mi odpowiadałoby tak ~raz na dwa tygodnie. Jeśli chcecie grać częściej to niestety, ale się nie załapię.
To co, jest nas 4 + MG. Najwyżej @cyrkon: zrobi sobie sesje zero przed głowna sesja.
Sobota popołudniu?
Swoją drogą, ogarnę dzisiaj Discorda i wyślę wszystkim zaproszenia.
Jak ktoś jeszcze chce, to też zapraszam.