Wpis z mikrobloga

@dradziak:
Itak Niepowiem
Lokalny przewodnik · 52 opinie · 10 zdjęć
2 dni temu-
Polecam wejść na wykop.pl

( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zimnok
Tylko zauważ, że ja mam z imienia i nazwiska profil, plus dodaję normalne opinię, zdjęcia itp. więc moja wiarygodność jest z pewnością większą niż anonimowe konta :D
O takie konta mi właśnie chodzi :)
@Szymek7257
Ja nie mówię, aby każdy się od razu rzucił.
Tyle czasu już sytuacja ma miejsce, że każdego dnia po kilka opinii dałoby pewnie jakiś wymierny efekt :)
@Szymek7257: @dradziak Myślę, że coś takiego może dużo dać. Ta żałosna działalność i tak ma mocno średnie oceny. Kiedy widzę ocenę poniżej 4,5 (a zwłaszcza < 4) zaczynam sprawdzać co jest powodem takiego stanu rzeczy.
I tak też było w tym przypadku - kiedy u nich zamawiałem przyczyną negatywów były przeciągające się terminy realizacji zamówień i beznadziejny kontakt. Pomyślałem - spoko, mogę poczekać, skoro nie mam alternatywy, co okazało się błędem.
@kocia_morda
Dokładnie, zgadzam się w 100%.
Ja także, jak widzę niższa ocenę niż 4,9, czy 99,5% na allegro, to zaczynam czytać opinię i drążyć czemu tak jest.
Oczywiście wcześniej przed zakupem też czytam, ale w momencie, gdy jest solidny sprzedawca, to i rzadkie wpadki, czy czynniki losowe nie zaniża mu wysokiej oceny ogólnej.
Jak ktoś ma takie "prawdziwe" konto, to warto zostawić opinię :)
Przede wszystkim dla innych.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@dradziak: absolutnie się zgadzam, i staram się swoją cegiełkę dorzucić w tej sprawie :) mi też nie o to chodziło żeby się rzucić, chce tylko zwrócić uwagę że należy dac im nauczkę ale z głową :p
@corka_mirka: generalnie pewnie przeglądają temat. Z pierdół na szybko to ich polityka cookies jest niezgodna z GPDR a.k.a. RODO, udostępniają pliki cookies, służące do profilowania, podmiotom zewnętrznym, bez ich wyraźnego wskazania. Druga rzecz to brak wyraźnych informacji na temat sposobów usunięcia danych osobowych i ich pobrania, szczególnie na etapie zamówienia.

PS. Taka opinia to na pewno nie jest spam :P