Aktywne Wpisy
Horkheimer +369
Autentycznie jest mi trochę żal Bosaka xD jako jedyny wydawał się w miarę ogarnięty, zawsze przygotowany merytorycznie, dobrze wypadał w mediach, starał się prowadzić poważną kampanię
a obok pijany Memcen nawalający do Petru tekstami z "Chłopaki nie płaczą", już o tej słynnej debacie nie wspomnę. Tik toczki, heheszki, memy
Braun i Korwin ze swoimi szurskimi wypowiedziami o rozstrzeliwaniu ministrów xD
nie dziwię się ludziom, którzy - mimo całej sympatii do Bosaka -
a obok pijany Memcen nawalający do Petru tekstami z "Chłopaki nie płaczą", już o tej słynnej debacie nie wspomnę. Tik toczki, heheszki, memy
Braun i Korwin ze swoimi szurskimi wypowiedziami o rozstrzeliwaniu ministrów xD
nie dziwię się ludziom, którzy - mimo całej sympatii do Bosaka -
Pepega +638
mela na ryj każdemu facecikowi w przedziale 18-40 co zaglosował na lewice, #!$%@? z wami przygłupy
#wybory
#wybory
A wiecie, że owiana złą sławą MANIA PERFUM, o której mowa tutaj manipuluje ocenami google? Większość negatywnych opinii została zgłoszona i prawdopodobnie usunięta jako spam, a sprawca zamieszania tworzy nowe konta i wystawia sobie pozytywne oceny.
Rzućcie okiem na to sami ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Może mojego nie skasują, bo jakąś tam rangę przewodnika mam wbitą już...co za skur.....
Itak Niepowiem
Lokalny przewodnik · 52 opinie · 10 zdjęć
2 dni temu-
Polecam wejść na wykop.pl
( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja już opinię napisałem.
Gdyby każdy solidarnie napisał coś, to może byśmy mieli większą siłę.
Tylko zauważ, że ja mam z imienia i nazwiska profil, plus dodaję normalne opinię, zdjęcia itp. więc moja wiarygodność jest z pewnością większą niż anonimowe konta :D
O takie konta mi właśnie chodzi :)
@Szymek7257
Ja nie mówię, aby każdy się od razu rzucił.
Tyle czasu już sytuacja ma miejsce, że każdego dnia po kilka opinii dałoby pewnie jakiś wymierny efekt :)
I tak też było w tym przypadku - kiedy u nich zamawiałem przyczyną negatywów były przeciągające się terminy realizacji zamówień i beznadziejny kontakt. Pomyślałem - spoko, mogę poczekać, skoro nie mam alternatywy, co okazało się błędem.
Dokładnie, zgadzam się w 100%.
Ja także, jak widzę niższa ocenę niż 4,9, czy 99,5% na allegro, to zaczynam czytać opinię i drążyć czemu tak jest.
Oczywiście wcześniej przed zakupem też czytam, ale w momencie, gdy jest solidny sprzedawca, to i rzadkie wpadki, czy czynniki losowe nie zaniża mu wysokiej oceny ogólnej.
Jak ktoś ma takie "prawdziwe" konto, to warto zostawić opinię :)
Przede wszystkim dla innych.
Dzisiaj otrzymałem e-mail od Manii Perfum z prośbą o skasowanie wpisu: https://perfumehub.pl/opinie-o-perfumeriach-internetowych/maniaperfum
Nikt się pod e-mailem nie podpisał. Nie podał żadnego powodu, dla którego wpis (który jest niczym więcej jak podsumowaniem publicznie dostępnych opinii o sklepie) miałby być usunięty ...
PS. Taka opinia to na pewno nie jest spam :P
Dzięki za info! Wołam @Paayor - to może być przydatna informacja dla #codziennamaniaperfum
Nie wiem jak to działa. ¯\_(ツ)_/¯
@corka_mirka: dlatego podałem tylko wierzchołek góry lodowej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niech Pan Janusz się podenerwuje, bo jazdy z UODO w przypadku e-commerce to grubszy kaliber. Widziałem ich w działaniu- nic miłego.