Aktywne Wpisy
xarcy +191
#ukraina #niewyjadajrolnikom
1. Bądź polskim wąsatym wsiurem i miej ból dupy o konkurencję
2. Zablokuj transport owoców na granicy
3. Poczekaj aż maliny spleśnieją i wpuść transaport
4. Opublikuj zdjęcia spleśniałych malin
5. Zrób Polsce opinię pomagierów putina w świecie
6. Idź do kościółka się pomodlić w niedzielę
7. Kwiiiik
1. Bądź polskim wąsatym wsiurem i miej ból dupy o konkurencję
2. Zablokuj transport owoców na granicy
3. Poczekaj aż maliny spleśnieją i wpuść transaport
4. Opublikuj zdjęcia spleśniałych malin
5. Zrób Polsce opinię pomagierów putina w świecie
6. Idź do kościółka się pomodlić w niedzielę
7. Kwiiiik
mirko_anonim +16
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Największy ból dupy o mieszkania to mają single. Ja i moja narzeczona mamy podobną pensję 6k, więc razem daje 12k miesięcznie. Za mieszkanie na kredyt wychodzi nam rata +-5k miesięcznie, czyli 2,5k na głowę. W sumie zostaje nam ze wspólnego budżetu zostaje nam 7k do dyspozycji czyli sporo. Po odjęciu jedzenia, wydatków, opłat nadal jest to spora kwota, którą ciężko ot tak przewalić na głupoty i jesteśmy w stanie
Największy ból dupy o mieszkania to mają single. Ja i moja narzeczona mamy podobną pensję 6k, więc razem daje 12k miesięcznie. Za mieszkanie na kredyt wychodzi nam rata +-5k miesięcznie, czyli 2,5k na głowę. W sumie zostaje nam ze wspólnego budżetu zostaje nam 7k do dyspozycji czyli sporo. Po odjęciu jedzenia, wydatków, opłat nadal jest to spora kwota, którą ciężko ot tak przewalić na głupoty i jesteśmy w stanie
#4konserwy #polityka #bekazlewactwa #neuropa #konfederacja
Komentarz usunięty przez autora
@4tek: W którym miejscu? xD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@pjn03: To stowarzyszenie to absurd na skalę światową. Niech ktoś mi znajdzie inne stowarzyszenie sędziowskie w jakimś kraju, które dostaje pieniądze z zagranicy na "działalność". A Iustitia dostaje co roku kasę od Sorosa za pośrednictwem fundacji Batorego.
@Thorkill: Są na to jakieś kwity? Pytam z czystej ciekawości.
@Neubert: Wystarczy wejść na stronę internetową tego stowarzyszenia. Znajdziesz tam np. takie kwity: (dopisek na dole tabelki).
http://www.batory.org.pl/programy_dotacyjne/demokracja_w_dzialaniu_1/dotacje_instytucjonalne
Natomiast w pozostałych sprawozdaniach, które znalazłem pod tym linkiem -
http://www.batory.org.pl/o_fundacji/sprawozdania
Nie ma żadnych innych form wsparcia
@Neubert: Masz pierwszy z brzegu przykład finansowania z innego roku (2006). Instytut Społeczeństwa Obywatelskiego to wtedy była też fundacja Batorego i kasa Sorosa. Tak jak pisałem wyżej - to finansowania się ciągnie od wielu lat.