Aktywne Wpisy
![dondon](https://wykop.pl/cdn/c3397992/dondon_1,q60.jpg)
dondon +121
Marciniak #!$%@?ł po całości. Spalony był wątpliwy, nie powinien przerwać tylko dać dograć i ewentualnie sprawdzić.
#mecz
#mecz
![McBreed](https://wykop.pl/cdn/c0834752/dfaf63c62f962e5b76be9d7d255241ae36c70a91f9618eb79446726a7dcced0c,q60.jpg)
McBreed +28
zajebisty początek przygody z legią cudzoziemska, #!$%@? mnie z lotniska, bo zamykają o 23.
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
![McBreed - zajebisty początek przygody z legią cudzoziemska, #!$%@? mnie z lotniska, b...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/56cd4a87b4ecdcea678a55e5c78b38727b9c30aff503cf7cf33628f6a43139a1,w150.jpg)
źródło: temp_file1053402982508429469
Pobierz
Ta jednocześnie zaciska i wycina ciasto.
Znalazłem fakturę za nią bo ktoś pytał - 3080 złotych.
#umniewbarze #gotujzwykopem #pierogi
źródło: comment_mmQNwyW35CGe6k6x17QApPrUUczyPYKh.jpg
Pobierzźródło: comment_5xjRKIb50afDeCmQZ1qCG96ZEKDGap1K.jpg
Pobierzhttps://www.ebay.com/c/8023870565
https://www.taiwantrade.com/product/eco-friendly-manual-pierogi-stamp-dumpling-maker-1757005.html#
https://www.worthpoint.com/worthopedia/tupperware-mini-empanada-pie-press-496308768
źródło: comment_YAbtrNcP2NfH5bIz4sEsoRQ0leLSuwyN.jpg
Pobierz@zaba34: myślę, że to może być kwestia zarówno jakości samej maszyny jak i jej ustawień. Zwyczajnie nie wierzę, że
Tak serio to fajny content, parę lat w gastronomi już zaliczyłem, ale fajnie popatrzeć "jak inni mają"
@geuze: jestem przekonany, że ambitny włoski kucharz będzie każde danie robił jak trzeba, bo zwłaszcza w gastro, kilka nieprzychylnych opinii ma bardzo duży zasięg. No i ambicja.
to wbije na żarło :D
My oglądaliśmy taka w Łodzi. Ciasto to niej miało być dosyc twarde (zupełnie inne niż to co my robimy). Dalej ustawiało się grubosc pokrętłem, można zrobic serio cienkie ciasto. Jak siedzisz w pierogach to podpowiesz mi sposób na przewiezienie zimnych, ugotowanych pierogów tak, aby klient mógł sobie je tylko odgrzać w domu? Chodzi mi o sposób wszystkich firm garmażeryjnych.