Aktywne Wpisy

#eurowizja
Generalnie daleki jestem od wszelkiego rodzaju teorii spiskowych, ale akurat w tym przypadku naprawdę ciężko uwierzyć, że wyniki głosowania na Izraela nie są zmanipulowane. Jako państwo są powszechnie znienawidzeni przez temat Palestyny, a tu nagle taka masowa fascynacja ich piosenką. Na moje mamy do czynienia z jakąś konkretną akcją służb
Generalnie daleki jestem od wszelkiego rodzaju teorii spiskowych, ale akurat w tym przypadku naprawdę ciężko uwierzyć, że wyniki głosowania na Izraela nie są zmanipulowane. Jako państwo są powszechnie znienawidzeni przez temat Palestyny, a tu nagle taka masowa fascynacja ich piosenką. Na moje mamy do czynienia z jakąś konkretną akcją służb

MechanicznyTurek +43
#eurowizja
Dla tych co nie wiedzą i pytają jakim prawem Izrael jest na Eurowizji - stety niestety Izrael ma pełne prawo uczestniczyć w Eurowizji ze względu na zasady konkursu.
Eurowizja wbrew nazwie nie jest festiwalem piosenki europejskiej, a festiwalem piosenek krajów należących do EBU - a Izrael jest pełnoprawnym członkiem EBU. Z tego samego powodu Białoruś i Rosja nie mogą już brać udziału - nie przez "europejski bojkot", po prostu
Dla tych co nie wiedzą i pytają jakim prawem Izrael jest na Eurowizji - stety niestety Izrael ma pełne prawo uczestniczyć w Eurowizji ze względu na zasady konkursu.
Eurowizja wbrew nazwie nie jest festiwalem piosenki europejskiej, a festiwalem piosenek krajów należących do EBU - a Izrael jest pełnoprawnym członkiem EBU. Z tego samego powodu Białoruś i Rosja nie mogą już brać udziału - nie przez "europejski bojkot", po prostu

https://youtu.be/nDVZqNBEoo8
#mikrokoksy
wydaje mi się, ze być może przez to, że nie robisz pełnego RoM dla swojej mobilności, dużo też pracy czwórki a średnio biodra
A kolano to może boleć w skutek innych doświadczeń niż siłownia
Sporo do poprawy, chociaż na początek, to rzeczywiście - stań przodem do racka i odchodzisz ze sztangą dwa kroki do tyłu, trzecim możesz poprawić pozycję.
Dalej, to więcej rotacji zewnętrznej na biodrze wypadałoby dać. Palce u stóp lekko na zewnątrz spróbuj dać, kolano staraj się zrotować na zewnątrz, spiąć pośladki,
@Kasahara: może głupie pytanie ale to ma jakieś znaczenie większe? Wygodniej mi wyjść i wrócić ze sztangą do przodu, poza tym kiedyś mało ryja nie rozbiłem o belkę łączącą rack, od tamtej pory wychodzę w drugą stronę xD
źródło: comment_oqFxj00VK3h16YxFs4LcfmDBLxCw6ezD.jpg
PobierzTo nie ma "wydaje się". To fakt no nie bez powodu w trójboju wychodzisz właśnie w ten sposób. Wychodząc ze sztangą jesteś świeży. Po serii jesteś zmęczony i wtedy menewrować po boju aby trafic w rack tyłem to nieporozumienie.
Nie wiem ile robisz, ale ja sobie nie wyobrażam z +200 kg celować tyłem w haczyki racka, gdzie nawet przodem to jest cieżkie i potrzeba mi ludzi do obsługi