Aktywne Wpisy
Paulo12 +12
#gdansk #krakow #trojmiasto #turystyka #niepopularnaopinia #polska
Przetestowałem Kraków i Trójmiasto pod kątem jakości zycia.
To moja subietkywna i nieco obrazowa ocena.
Kraków 9/10
Przetestowałem Kraków i Trójmiasto pod kątem jakości zycia.
To moja subietkywna i nieco obrazowa ocena.
Kraków 9/10

affairz +802
Droga administracjo i moderacjo,
Wnoszę o upublicznienie danych moderatora który zbanował @mickpl a tym samym zapoczątkował koniec działania serwisu Wykop.pl
Swój wniosek motywuję tym, że przyszłe pokolenia na pewno będą ciekawe kto tak odj**ał i dobrze, gdyby personalia tej osoby znalazły się we wpisie o serwisie Wykop na Wikipedii - to jednak ciekawy i osobliwy kawał historii polskiego internetu.
Wnoszę o upublicznienie danych moderatora który zbanował @mickpl a tym samym zapoczątkował koniec działania serwisu Wykop.pl
Swój wniosek motywuję tym, że przyszłe pokolenia na pewno będą ciekawe kto tak odj**ał i dobrze, gdyby personalia tej osoby znalazły się we wpisie o serwisie Wykop na Wikipedii - to jednak ciekawy i osobliwy kawał historii polskiego internetu.

źródło: mickpl
Pobierz
Generalnie daleki jestem od wszelkiego rodzaju teorii spiskowych, ale akurat w tym przypadku naprawdę ciężko uwierzyć, że wyniki głosowania na Izraela nie są zmanipulowane. Jako państwo są powszechnie znienawidzeni przez temat Palestyny, a tu nagle taka masowa fascynacja ich piosenką. Na moje mamy do czynienia z jakąś konkretną akcją służb
Trochę w stylu Szwajcarii, czy Portugalii, które zebrali bardzo niewielki liczby pkt. od widzów - tylko że tamte były ładne dla ucha, a Izraela nie zbyt.
Kibicowałem piosence, nie ideologii kraju wykonawcy.
Jak widać, nie tylko ja.
Dokładnie tak samo było z Ukrainą w 2022 (i w kolejnych latach zresztą też).
@Franek_z_fabryki_firanek: nie są ( ͡° ͜ʖ ͡°)