Aktywne Wpisy
bibi__ +331
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Megasuper +778
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
- nazwała Polaków właścicielami niewolników i morderacami Żydów
- mówi, że "nie jesteśmy w stanie unieść tego ogromu informacji, która zamiast jednoczyć, uogólniać i uwalniać różnicuje, dzieli, zamyka w bańkach" po czym sama zamyka się w bańce z góry banując na twitterze tych wszystkich, którzy mają inne poglądy od niej mimo, że nigdy wcześniej do niej nie pisali. Banuje nawet ludzi, którzy ją chwalili jak Sławomir Jastrzębowski
- na spotkaniu z imigrantami w Szwecji oznajmia, że jest zawstydzona tym, że polski rząd odmówił przyjęcia imigrantów (tak jakby nie można się z nimi było normalnie spotkać, bez wstawek o Polsce) i że brakuje jej tego w "moim małym kraju". Bo jak wiadomo, prawie 40-milionowa Polska jest jak Malta w porównaniu do 12-milionowej Szwecji xD
Dostała Nobla, ale co z tego? Nawet Lech Wałęsa dostał, a nie potrafi poprawnie pisać i ma problem, żeby policzyć do pięciu bez użycia palców.
#polityka #bekazlewactwa #oswiadczenie #truestory #konfederacja
@Nirin: A jak zdejmiesz mu skarpety to policzy nawet do 20 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
https://goodspy.pl/index.php/2019/12/04/izrael-krolowie-historycznego-marketingu/
(tak samo zawsze w-----a mnie p---------e, jak to Ukraińcy mordowali Polaków, bo Wołyń, to był jedno wydarzenie, a p------i się o tym, jakby Ukraińcy prowadzili na nas masowa, regularną i
Komentarz usunięty przez moderatora
nie rozumiem, czyzby nie uwazala ich za imigrantow? jesli o nich zapomniala to juz jest z niej nietolerancyjna osoba ktora nie rozroznia kultur i narodow
@DobrzeNaoliwioneLozysko: Niepiśmienny to jest Lech Wałęsa, kolego ( ͡º ͜ʖ͡º)