Ja p------e człowiek pracuje jak ten robak codziennie po 10h, z--------a jak p------y, żre trociny i pije kranówe by cokolwiek mieć a przychodzi 10 i wszystko to jak krew w piach, 2200 zł k---a! Morawiecki z-----e ci 30% wyplaty, n-----e akcyz i innego gowna, a ty biedny polaczku pracuj byś mógł przeżyć kolejny miesiąc. Ale zaraz się zleca wielcy wykopowi bogacze ze było pracować, dłużej, uczyć się i tak dalej- takie p---------e, żeby w tym kraju sie dorobić trzeba mieć albo wielkie plecy, albo kraść i kombinować. A zwykły człowiek pracujący za średnią krajową, który chce uczciwie zarobić jest j----y z każdej strony. Kraj z gowna i kartonu #w---w #zalesie #polzga #zarobki #przegryw
@Sholder: żeby jeszcze to ktoś docenił żebyś poczuł się jak czlowiek, ale prawda jest taka że jesteś tylko śmieciem w trybiku i jak się zwolnisz to przyjdą nowi niewolnicy
@Qwik3 Chciałbym żyć spokojnie, jeździć samochodem który sie nie będzie j---l co miesisc I nie jest sprzed 2k10, chce mieszkac w mieszkaniu, w którym nie będę się martwił czy mam zapłacić za intermet czy kupić pizze bo akurat mam ochotę i chce moc sobie pozwolić na choćby telewizor bez konieczności brania go na 2 lata w ratach. Może to dużo, ale to są marzenia które w normalnych warunkach i krajach sa
@Sholder: No to zacznij kombinować jak polepszyć swój los. Oskarżanie rządu,bogatych,masonów,Zydow da ci tylko rozgoryczenie. Porób kursy,idź na studia,wyjdź zagranicę,otwórz biznes. Możliwości jest wiele.
Ale zaraz się zleca wielcy wykopowi bogacze ze było pracować, dłużej, uczyć się i tak dalej- takie p---------e, żeby w tym kraju sie dorobić trzeba mieć albo wielkie plecy, albo kraść i kombinować. A zwykły człowiek pracujący za średnią krajową, który chce uczciwie zarobić jest j----y z każdej strony. Kraj z gowna i kartonu
#w---w #zalesie #polzga #zarobki #przegryw
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Zabjeraja 45% wyplaty.