Wpis z mikrobloga

Mówienie o sobie w trzeciej osobie.
,,nikt mnie nie bedzie ograniczał"
,,mój były to świr" i jakiekolwiek negatywne wyrażanie się o swoich ex partnerach.
,,na to trzeba sobie zasłużyć"
,,jestem zbyt wartościowa"
,,znajomi to mówią, że ja to chyba ostatnia święta jestem"
,,chcę teraz zawalczyć o siebie"
,,mam wielu kolegów''
Wychwalanie swojej rodziny, zwłaszcza ojca/brata i zbyt częste opowieści o nich.
Podkreślanie swojej siły i niezależności.
Zbyt częste mówienie o pieniądzach.
Fałszywa skromność, kiedy dobrze wie, że jest petarda i ma 100 orbiterów.
Obgadywanie swoich koleżanek i opowiadanie negatywnych historii z nimi związanych.
,,lubię kiedy facet jest tajemniczy"
,,straciłam wiarę w mężczyzn/faceci w dzisiejszych czasach to już nie to samo" lub inne tego typu teksty sugerujece, że faceci to #!$%@? i mają na wszystko #!$%@?.
,,nigdy nie byłam w prawdziwym zwiazku".

To taka moja podstawowa lista czerwonych flag, podczas zawierania znajomosci z nowymi różowymi.
Zazwyczaj wszystko prędzej czy pózniej łączy się w pakiety.

A jakie są wasze alerty?

#logikarozowychpaskow #zwiazki #podrywajzwykopem #tinder
  • 10
  • Odpowiedz
@Ekspert_z_NASA: poświęcanie zbyt dużej uwagi Instagramowi i to jeszcze najlepiej takiemu, na którym jest dużo zdjęć wyjazdów, ale na żadnym nie uswiadczysz osoby towarzyszącej.

Źle odbieranie komentarzy na swój temat. To jest szeroki temat, ale jeżeli już raz na miesiąc zwrocisz jej na coś łagodnie uwagę a ta się sra to uciekaj. Fajny temat, może potem coś dopisze, bo sporo tego.
  • Odpowiedz
@Ekspert_z_NASA Obmyślilem generalnie kilka genialnych i całkiem błyskotliwych shit-testów dla różowych - jeden przeoczywisty, sprawdzający, czy pasujemy do siebie pod kątem poczucia humoru, drugi sprawdzający jej iq. Pierwszy polega na tym, że pokazujemy w jakiś sposób różowej jaki rodzaj humoru nas bawi (nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego, jakie to jest ważne) - jeśli lubimy rasistowskie żarty - rzucamy rasistowskie żarty, jeśli kręcą nas memy o Morawieckim #!$%@?ącym prywaciarzom, wysyłamy
  • Odpowiedz