Aktywne Wpisy
Aokx +814
Kobiety i ich równość płci #p0lka
inko-gnito +51
Kobieta, to stan umysłu. Szczególnie #ksiezniczka i #p0lka
Kumpel nie miał czasu, żeby powiesić jakiś obrazek swojej różowej. Truła mu dupę już jakiś czas, aż w końcu stwierdziła, że sama to zrobi. Jej pierwsze zdziwienie- jaka ta wiertarka ciężka. Drugie zdziwienie- a to trzeba jeszcze tak mocno dociskać? I trzecie zdziwienie- a to trzeba równo wiercić?
Efekt- otwory, które wywiercila trzeba teraz zaszpachlowac i wywiercić nowe xD
#
Kumpel nie miał czasu, żeby powiesić jakiś obrazek swojej różowej. Truła mu dupę już jakiś czas, aż w końcu stwierdziła, że sama to zrobi. Jej pierwsze zdziwienie- jaka ta wiertarka ciężka. Drugie zdziwienie- a to trzeba jeszcze tak mocno dociskać? I trzecie zdziwienie- a to trzeba równo wiercić?
Efekt- otwory, które wywiercila trzeba teraz zaszpachlowac i wywiercić nowe xD
#
,,nikt mnie nie bedzie ograniczał"
,,mój były to świr" i jakiekolwiek negatywne wyrażanie się o swoich ex partnerach.
,,na to trzeba sobie zasłużyć"
,,jestem zbyt wartościowa"
,,znajomi to mówią, że ja to chyba ostatnia święta jestem"
,,chcę teraz zawalczyć o siebie"
,,mam wielu kolegów''
Wychwalanie swojej rodziny, zwłaszcza ojca/brata i zbyt częste opowieści o nich.
Podkreślanie swojej siły i niezależności.
Zbyt częste mówienie o pieniądzach.
Fałszywa skromność, kiedy dobrze wie, że jest petarda i ma 100 orbiterów.
Obgadywanie swoich koleżanek i opowiadanie negatywnych historii z nimi związanych.
,,lubię kiedy facet jest tajemniczy"
,,straciłam wiarę w mężczyzn/faceci w dzisiejszych czasach to już nie to samo" lub inne tego typu teksty sugerujece, że faceci to #!$%@? i mają na wszystko #!$%@?.
,,nigdy nie byłam w prawdziwym zwiazku".
To taka moja podstawowa lista czerwonych flag, podczas zawierania znajomosci z nowymi różowymi.
Zazwyczaj wszystko prędzej czy pózniej łączy się w pakiety.
A jakie są wasze alerty?
#logikarozowychpaskow #zwiazki #podrywajzwykopem #tinder
Źle odbieranie komentarzy na swój temat. To jest szeroki temat, ale jeżeli już raz na miesiąc zwrocisz jej na coś łagodnie uwagę a ta się sra to uciekaj. Fajny temat, może potem coś dopisze, bo sporo tego.
Komentarz usunięty przez autora