Wpis z mikrobloga

@Vojak: Hej, tak jak napisał kolega powyżej - niestety mało który buk ma w ofercie te zakłady, a szkoda bo naprawdę pozwalają na niezle podbicie kursu przy typach na 1X i X2
  • Odpowiedz
@polzwed: No właśnie na STS nie ma - ostatnio ciągle z STS typy dawaliśmy, bo najwięcej osób ma i chce stamtąd, ale na dłuższą metę nie da się tak niestety - nie wszystkie najciekawsze opcje zakładów są tam dostępne. Jak już się gra w Polsce u buka i płaci ten cholerny podatek, to moim zdaniem założenie konta w Betclic jest niemal obowiązkiem, choćby po to, żeby się pobawić z tym
  • Odpowiedz
@Typeria: Typeria a orientujecie się, jak to jest z Betcliciem. Kiedyś tam grałem, miałem tam konto, ale zakładałem je w roku 2011-może 2012. Później nastąpiła ta zmiana przepisów i Betclic zamknął się na polskich graczy. Czy teraz musiałbym założyć nowe konto? I czy przysługiwałby mi bonus od wpłaty?
  • Odpowiedz
@leo762: Stare konta w Betclic NIE ISTNIEJĄ, czyli możesz teraz się normalnie na nowo zarejestrować w pełni na legalu i zgarnąć bonus od wpłaty 500 zł ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@leo762: super, jeśli masz ochotę to będzie nam mega miło! :) podesłałem link na PW, bo nie chcę tu spamować - poza tym przemyśl, czy aż za 500 ładować, czy może jednak spokojniej troszkę :D
  • Odpowiedz