Aktywne Wpisy
Andrzej_Buzdygan +215
Dlaczego tak dużo osób w Polsce burzy się na ideę miast 15-sto minutowych? Przecież taka Warszawa to konglomerat właśnie takich mikro-miast. Taki Ursus na którym spędziłem połowę swojego życia: w promieniu 15 minut pieszo mam park, szkoły z każdego stopnia kształcenia, dworzec kolejowy, multum sklepów, przedszkola, dworzec kolejowy itp. 15 minut samochodem lub zbiorkomem i jestem w centrum handlowym, markecie budowlanym, meblarskim, kinie, centrum, na lotnisku. Co jest złego w tym, żeby
dekogangster +306
Kiedy wyglądasz jak cygan ale okazuje się, że jesteś polakiem
#p0lka #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazki #hiszpania #wakacje #seks
#p0lka #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazki #hiszpania #wakacje #seks
#patostreamy #malyshibrigada #patoruski #rafatus #danielmagical
Komentarz usunięty przez autora
Spontaniczne akcje:
- strim off
- stypa
- na ogół brak przed kamerą głównego prowadzącego
- wyłączane mikro
- zacinki neta
Faktycznie w ch.... spontanicznych akcji.
Na początku miałem podobne podejście, mało mnie interesowało samo wykonywanie celu jeśli dzieje się to bez spotanu i większych emocji, ale to jednak nie jest takie proste. Typ nie je sobie po prostu surowych ziemniaków, on je jadł przez wieke godzin kilkukrotnie rzygając.
Chłop wiekokrotnie przez kilka godzin próbował #!$%@?ć, chować
Przeczytałeś w ogóle to co napisałem? Gdyby to było tak proste jak "jedzenie surowych ziemniaków" to nikt by tego nie oglądał. Jest #!$%@? róznica między jedzenien kilku surowych ziemniaków, a zmuszaniem typa do zjedzenia ich od #!$%@?, rzyganiem
Nie mówię, że ukraincy pokazują szczyt patostrimingu, ale jak na to co widziałem to potencjał jest spory. #!$%@? ciągle o tych celach i scenariuszu i spontanie tak jakby jedno miało wykluczać drugie. Skąd