Wpis z mikrobloga

@morik: Miałem tarcze i klocki ATE - wytrzymały u mnie 70 tys km (zrobione w 3 lata). Ogolnie nie polecam, strasznie pylą - tarcze się gną, zanim trafiłem na dobry egzemplarz wysyłałem 3 razy na reklamacje. Teraz mam komplet delphi i nie narzekam. Trafiłem na wszystkie cztery tarcze które były proste, bez bicia - klocki równo zbierają. Oczywiście przed wymiana robiłem regenerację zacisków + wymiana elastycznych przewodów
  • Odpowiedz
Miałem tarcze i klocki ATE - wytrzymały u mnie 70 tys km (zrobione w 3 lata). Ogolnie nie polecam, strasznie pylą - tarcze się gną, zanim trafiłem na dobry egzemplarz wysyłałem 3 razy na reklamacje.

miałem to samo z brembo
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@morik: najlepiej komplet do tarcz. TRW są raczej OK i z wymienionych wziąłbym te, i chociaż to pewnie niepopularna opinia to z tańszych polecam też Protechnic, zarówno tarcze jak i klocki. Jak chcesz coś lepszego to wrzucaj Textary albo Ferodo jakieś drogowe typu DS2000.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@morik: Przerabiałem temat ostatnio. Moje wnioski, kupić bardzo dobre tarcze, a klocki już obojętne, byleby nie noname. Klocki szybciej wymienisz niż tarcze, nawet jak będą kiepskie. Tarcze ATE, Zimmerman, Ferodo.
  • Odpowiedz