Aktywne Wpisy

heksengerg +107
źródło: temp_file4727355586165404252
Pobierz
miki4ever +3
NBA TYPER 2025
PLAY-OFF
FINALY KONFERENCJI
PARY
New York Knicks vs. Indiana Pacers
PLAY-OFF
FINALY KONFERENCJI
PARY
New York Knicks vs. Indiana Pacers

#chcepogadac
1) Gdzie najlepiej szukać pracy zdalnej?
Ogólnie pracuje już trochę czasu w zawodzie (będzie z 4-5 lat) i szukam sobie czegoś po godzinach na normalnym etacie.
2) Czy zdarzają
1. Toptal.com
2. Tak
3. W przypadku toptal.com to tylko b2b, ogólnie w przypadku zleceń "na boku" to b2b, nie będziesz podpisywał przecież uop na tydzień.
4. Dla mnie obojętnie, zależy jak się dogadasz ze zleceniodawcą. Ja miałem tak, że mnie wciągnęli w firmę, więc jakieś daily itp. Miałem też tak, że komunikowałem się za pomocą jiry, githuba i confluence. Po 3 miesiącach oddałem projekt i koniec.
Rada ode
1) To jedyna sensowna opcja?
2) Zarąbiście
3) Jak sobie radzisz z ewentualnymi przestojami? Nie zawsze oczywiście jest możliwość pracy (No jak Cię walnie tramwaj albo złapiesz jakieś dziadostwo).
4) Dziękufka :)
Mam zakaz jedynie w wąskim sektorze więc chill.
3. Mam oszczędności, taki urok b2b, ja to traktuje jako dodatek do mojej działalności.
1) na portalach typu justjoin.it i nofluffjobs.com trafiają się oferty na 50% FTE na b2b. Jest jeszcze flexjobs.com, CWJobs.co.uk
2) Oferty typowo zadaniowe to bardziej taki freelancer.com ale według mnie to strata czasu. Bardziej szukałbym firmy, która pracuje w trybie asynchronicznym na 100% FTE
3) Zdecydowanie B2B daje większą elastyczność
4) obojętnie
1) Posprawdzam! :)
2) Ok. Na tych portalach z 1, są takie oferty?
3) Ok. Na działalność to Polsza czy jednak lepiej coś poza?
4) k
@uketrab: Napisz mi na pw jakieś formy kontaktu do siebie ;)
1. Flexjobs - dziala, ja wlasnie u nich znalazlem swoja obecna prace.
2. Nie wiem
3. Tylko i wylacznie B2B.
4. Nie wiem.