Aktywne Wpisy
Koller +244
Czaicie że w Unii Europejskiej nie klikniecie już w Google na lokalizację obiektu, żeby pokazało na mapie? xD Gdzie indziej normalnie działa np przez VPN.
In Europe, the new DMA laws mean that big tech companies like Google are no longer allowed to have easy buttons that allow you to jump between Search and Maps, because they can’t prefer their own products.
Specifically this is DMA 6(5): https://www.whitecase.com/insight-alert/digital-markets-act-dma-goes-live
#gorzkiezale #internet #google #
In Europe, the new DMA laws mean that big tech companies like Google are no longer allowed to have easy buttons that allow you to jump between Search and Maps, because they can’t prefer their own products.
Specifically this is DMA 6(5): https://www.whitecase.com/insight-alert/digital-markets-act-dma-goes-live
#gorzkiezale #internet #google #
officer_K +318
Sekta grzegorza "ruskiego grzesia" brauna przeszła od słów do czynów...
#k0nfederosja
#konfederacja #bekazkonfederacji #k0nfedepis #bekazk0nfedepisu #bekazprawakow #bekazpodludzi #ukraina #rosja #polska #wojna #sejm #neuropa #polityka
#k0nfederosja
#konfederacja #bekazkonfederacji #k0nfedepis #bekazk0nfedepisu #bekazprawakow #bekazpodludzi #ukraina #rosja #polska #wojna #sejm #neuropa #polityka
Gdyby tego było Wam mało, przygotowałem zestawienie najlepszych tekstów poświęconych Martino:
Tata na ratunek Barcelonie? – Artykuł Jacka Staszaka na Krotkapilka.pl to najlepszy tekst na temat Gerarda Martino jaki znajdziecie w polskim Internecie (nie licząc, oczywiście, mojej notki ;)).
Like a lepra messiah… – Jedna z dokładniejszych analiz gry Newell’s Old Boys pod wodzą Martino.
The Tata Factor: Martino’s influence at Newell’s Old Boys – Kolejny artykuł poświęcony zmianom dokonanym przez Martino w Newell’s.
Getting To Know Gerardo Martino – Bardziej całościowe przedstawienie sylwetki nowego trenera Barcelony.
In Argentina, Martino follows line of Bielsa disciples to success – Jonathan Wilson o Martino jako uczniu Marcela Bielsy.
Barcelona coach Gerardo Martino’s ideology shaped by Old Boys’ network – Jonathan Wilson po raz drugi, tym razem w kontekście objęcia przez Martino stanowiska trenera Barcelony.
Martino will maintain Barca traditions – Sam Kelly, korespondent ESPN w Ameryce Południowej pisze m.in. o przyczynach zmęczenia piłkarzy Newell’s pod koniec ostatniego sezonu.
Gerardo Martino: New Barcelona coach right fit for Spanish club – Sylwetka Martino od BBC, raczej nic nowego w stosunku do poprzednich tekstów.
New Barcelona manager? Seven things you need to know about Tata Martino – Lee Roden przedstawia siedem ciekawostek dotyczących Gerarda Martino i jego powiązań z Barceloną.
Gdyby ktoś nadal czuł niedosyt, może też zobaczyć prowadzone przez Martino Newell's Old Boys w akcji w półfinale Copa Libertadores. Są też skróty innych spotkań Newell's z ostatniego sezonu.
Miłośników Barcelony i hiszpańskiej piłki zachęcam nie tylko do czytania mojego bloga, ale też do śledzenie mnie na Twitterze. ;)
#pilkanozna #fcbarcelona #laliga