Wpis z mikrobloga

Sorry, nie umiem być w tej sytuacji okrutna, współczuje całej trójce. Malwina się w nim zakochała i to było widać już od jakiegoś miesiąca. On trochę ją zwodził, ale w gruncie rzeczy też się w niej co najmniej zauroczył. Porównując dwie relacje, chemia między Wiktorem a Malwiną była jakieś kilka razy mocniejsza niż między nim i jego dziewczyną. Bywa. Ludzie czasami się kijowo dobierają i dopiero w sprzyjających okolicznościach to wyłazi. A Esther oczywiście ma prawo czuć się skrzywdzona, w dodatku jest babką z jajami, wiec tak łatwo mu nie odpuści, tylko czy musi robić to w reality show?
#bigbrother
  • 13
@mokka89 moim zdaniem między Malwiną i Wiktorem już dawno by sie coś zadziało, jakby sobie jasno powiedzieli co do siebie czują a tak to jedno i drugie sie czaiło aż wkoncu weszła sajgonka XD Wiktor ciagle tylko chodził za Malwiną, przytulał, głaskał i tylko " moja Basia " tak samo często mówił o jej dzieciach niby w żartach, że chodziłby po nie do przedszkola, że jak zapytają o tatę to on przyjdzie
@mokka89: może ja jestem jakaś inna, ale zdecydowanie widzę większą chemię między Esther a Wiktorem - niż nim z Malwiną. Malwina na pewno zauroczyła się W., ale nie sądzę, by to było zakochanie. Esther ma prawo być wściekła, ale chce wysłuchać i niczego nie skreśliła - inaczej w ogóle nie pojawiłaby się w DWB. A że ma dziewczyna sporą charyzmę i jaja - to na plus. Esther chętnie zobaczyłabym nawet w
@dorota-aj no to pewnie też, chyba że coś naściemnia że Esther nie ma nic przeciwko i chce zeby Wikuś miał tam bliską osobę i dalej sobie bedzie używał, chyba że Malwina wczesniej jakiegoś załamania dostanie i sama wyjdzie, wtedy ciekawe co by Wiktor tam robił, skoro jak sam twierdzi z innymi laskami ciężko mu się tam dogadać, zostałby Kamil.