Wpis z mikrobloga

@Kasujzinternetu może akurat będzie przejeżdżała przez twoje miasto i przy okazji kupi? Serio takim problemem dla Ciebie jest odpisanie, że nie albo zwyczajnie nagranie j------o minutowego filmiku jak włączasz konsolkę/gierkę?

Usuń się z internetu może lepiej ( )
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Kasujzinternetu: a kumasz sytuację, że może ten ktoś akurat wybierał się do Warszawy, spodobała mu się twoja oferta i pomyślał "o może przy okazji wezmę konsolę jak tam będę, ale lepiej wcześniej się upewnić, że mam do czynienia z kimś normalnym"

Na całe szczęście się upewnił.

Usuń konto (tu i na olx)
  • Odpowiedz
@kukurydziany: jesli dla Ciebie normalnym jest k---a zebranie o jakies p------e filmiki ktorymi i tak gowno zweryfikujesz, to ciesze sie ze nie jestem wg Ciebie normalny. Idz se pisz do moreli albo xkoma zeby Ci tez filmiki wysylali albo real fotki bo sie "upewnic" musisz XD
  • Odpowiedz
@kukukielka: zeby zostac w-------m na olx to bardzo trzeba sie o to postarac, 90% walow to mega promocje ktore z miejsca powinny budzic podejrzenia, ale jak cebulaki sie rzucaja bo cos jest tansze o 50% niz gdzie indziej to takich mi nie zal
  • Odpowiedz
@kukukielka: a czy ja mam beke z kogos kto chce ogladnac? Ja mam beke z p--------h pomyslow z filmikami, ktore i tak nic nie udowodnia, jak chce o----c cos z-------o to rownie dobrze moge ukrasc filmik z yt, poprosic znajomego zeby nagral, albo mam stos z-------h takich konsol i jedna dzialajaca na pokaz, wiec co Ci ta taka gowno weryfikacja na filmiku? XD
  • Odpowiedz
@Kasujzinternetu: absolutnie nic, ty to wiesz ale tamta osoba już nie
i jaki ty masz z tym problem? co on do głowy ci pistolet przystawił ze tak się obruszyles ta prośbą? może zamiast p-------c głupoty uświadom po prostu ta osobę że to nie ma sensu
  • Odpowiedz
@kukukielka: Wiesz, ja to moze jakis p------y jestem i jak jakies ogloszenie wzbudza moje podejrzenie to je olewam i szukam innego, a nie robie z siebie debila i wymagam od sprzedajacego takich idiotyzmow.
  • Odpowiedz