Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 913
@Kasujzinternetu: pewnie chodziło mu o to, że ma daleko. Jak chcesz byc gburem w stosunku do ludzi to sobie czekaj na takiego klienta, który bedzie Ci odpowiadal w sposobie zadawania pytan i udzielania odpowiedzi. Poprosil normalnie o filmik. Nie chcesz dac, nie dawaj. Nie kumam o co placzesz w internetach
  • Odpowiedz
@zielonestopylucyfera: czyli jak nie glupi to moge jej odpisac zeby mi wyslala film z odliczonymi pieniedzmi zebym sie upewnil ze ja stac?
Bo w ogloszeniu jasno zaznaczone ze tylko odbior osobisty i zadnych pobran p--------h, czyli co bedzie jechala 400kmow do mnie po glupia konsole czy co?
  • Odpowiedz
@JanekGreen: sorry ale nie wierze ze jakas teresa z radomia bedzie jechala 400km po glupie nintendo, wiec o co chodzi? I sorry ja bym sie poczul jak ostatni idiota i buc piszac cos takiego, kupuje 10-15 plyt z muzyka w miesiacu, w wiekszosci uzywki, czyli co mam pisac do kazdego sprzedajacego zeby wyslal mi film czy cala plyta sie odtwarza bez zaciec? XD
  • Odpowiedz
@Monialka: widze ze cebula olxowa mocna tutaj, skoro dla was normalne jest zebranie p--------h gilmikow zeby sie "upewnic" skoro jest w ogloszeniu opisane ze caly zestaw sprawny to jak ktos mi wyslaluje z takim gownem to jakby mi naplul w ryj :)
  • Odpowiedz
@Kasujzinternetu: A czy logika zakupu ma tu jakieś znaczenie? Niech sobie jedzie nawet 1000 km to jej sprawa. Z tego co widzę na screenie, pytanie zostały zadane uprzejmie, nawet uzasadnienie jako tako trzyma się kupy. Nie było powodu żeby chamsko się zachować
  • Odpowiedz
@JanekGreen: Byl, skoro ktos z gory traktuje mnie jak oszusta idiote, to nie mam zamiaru z nim dyskutowac i udowadniac ze nie jestem wielbladem. Czesto tam cos sprzedaje czy kupuje (czasem planac z gory nawet) i nigdy mi nie przyszlo do glowy cos tak idiotycznego. Ale wg was wszystko spoko, to chyba zaczne wszystkich tam prosic o PITy z zeszlego roku "zeby sie upewnic" ze zaplaca mi ze srodkow pochodzacych
  • Odpowiedz