Aktywne Wpisy
wilk633 +59
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
@Luk1N: Akurat xD Bo on to pierwszy raz robi.
1. Wśród setek komentarzy dosłownie jedna osoba z troll konta pisała komentarze "dobrze że z dech"
2. Reszta komentarzy nawiązywała do śmierci jego syna ale na zasadzie "właśnie pan powinien być wyczulony na szydzenie z osobistych tragedii innych ludzi.
3. Pojawiło się około 5 memów z Beata Szydło i obiadem. Więc
@zwk-
Nie ma żadnego znaczenia co Chajzer zrobił, bo nie o tym piszę. Robienie żartów z jego syna, to dokładnie taki sam poziom jak on zaprezentował. Ten kto tak robi, jest dokładnie na jego poziomie i niczym się od jego idiotycznego zachowania nie różni.