Wpis z mikrobloga

Ogolem stwierdzam, ze dopielismy swego. To juz pewne, ze Namiociara odpada. Znszczylismy ją i Stópkarza tak jak oni zniszczyli Kamila. Jeszcze chwila i mozna dac sobie spokoj i wrocic do spokojnego zycia bez tak paskudnych osob. Juz mi sie nawet nie chce krytykowac pozostalych ameb. Najbardziej mnie Sandra tylko drazni swoja wyniosloscia i trzeba ją wyrzucic i sprowadzić na ziemię. I mam dylemat kto dalej.. w---------a nic nie wnoszaca oprocz ciekawej "lozy szydercow" Malwina czy nic nie wnoszaca chorągiewka, draca gebe Martyna. Ciezki wybor ale do tych 2 ostatnich nawet nie zamierzam pisac negatywow na insta. Chyba cala zlosc mi uszla na Anke ale moze to tylko stan chwilowy xd
#bigbrother
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@corryand: Pato Sajgona mi działa na nerwy i już dawno pisałem, że powinna być pierwsza do odstrzalu. Natomiast Maryny będę na przekór wykopowi bronił, ona niestety wpadła w złe towarzystwo i popłynęła na fali solidarności z koleżankami, ale nie ma w niej ani tej zajdałości jak u Anki, ani takiego fałszu jak u Malwiny.
  • Odpowiedz
@marek-kurek: Zgadzam się odnośnie do Martyny. To młoda dziewczyna, niedoświadczona, niedojrzała, dająca sobą manipulować. Znalazła sprzymierzeńca w Ani, która jej imponuje i którą uważa za mądrą, więc bezrefleksyjnie przyjmuje jej opinie za własne. Nie jest złośliwa, zawistna ani przebiegła. Może nie zasługuje na finał, ale spośród pozostałych w programie dziewczyn jest najlepsza.
  • Odpowiedz
@marek-kurek: falszu nie ma ogolnego ale w stosunku do Kamila jest falszywa i nielojalna ale tez uwazam ze Maryna choc w---------a to ogolem dobra osoba tylko sterowana i manipulona przez takie diabelstwa jak Anka, Zbok i reszta wafli
@heheszka2: prawda. to chyba mamy finalowa 3 chlopakow i ta Maryna... nic lepszego sie tu nie uciuła z tych ludzi. smutna edycja.
  • Odpowiedz
@heheszka2: zaraz zaraz czy to jest program rozrywkowy czy kółko różańcowe? Nikt jej nie kazał iść do tego programu, jeśli jest niedojrzała to jej miejsce jest na zewnątrz, a nie w finale big brothera.
@corryand: Martyna ma swój rozum.
Przestańcie ją w końcu traktować jak kogoś ograniczonego kto nie może ponieść odpowiedzialności za swoje decyzje. To jest dorosła, normalna kobieta.
  • Odpowiedz