Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@JamesW: za każdym wpłacanym razem

Mogliby uruchomić jakąś stronkę typu "Czy wpłatomat dzisiaj działa?" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
On jest wymieniony jakieś 1-1,5 roku temu. Poprzedni też miał takie problemy. To chyba kwestia ich systemu. To był jeden z powodów zmiany banku prze ze mnie.
  • Odpowiedz
  • 1
@owl152 od dwóch lat tkwię w tym gownie z wpłatomatami, informowałem o tym prawie codziennie ma wykopie czy działa, teraz częściej jestem w Krakowie albo ktoś mi wpłaca bo jebla idzie dostac
Trzymajcie się w tym Tarnowie
  • Odpowiedz
@JamesW: Ja siedziałem w mbanku chyba 8 lat albo 9. Korzystałem początkowo z wpłatomatu średnio raz na miesiąc, czasem dwa i w 50% przypadkach trafiałem, że był nie czynny.
  • Odpowiedz
@Tytanowy_Lucjan:

Szanowny Panie, dziękuję za wspomnienie o ofercie Nest Konta w Nest Banku. To faktycznie darmowe konto bankowe w ramach którego za 0 zł oferujemy: założenie i prowadzenie konta, przelewy krajowe Elixir, wpłaty gotówki w PLN w ponad 2800 wpłatomatów sieci Euronet, wydanie i używanie jednej karty płatniczej, wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce oraz wpłaty i wypłaty gotówki w oddziałach banku. Konto można otworzyć na kilka sposobów:
- w
  • Odpowiedz