Aktywne Wpisy

vesper_ +388
Szanowny plebsie, nie chcemy, aby brudne łapki waszych dzieci dotykały tego samego placu zabaw co nasze elitarne pociechy. Z wyrazami szacunku - #!$%@?ęci mieszkańcy APARTAMENTOWCA.
#patlogiazmiasta #bekazpodludzi
#patlogiazmiasta #bekazpodludzi

AntonioFacaldo +12
Czy w Polsce istnieje jakieś LOBBY DUBBINGOWE?
To nie jest żart bo z roku na rok widzę coraz więcej filmów zdubbingowanych a których to dosłownie NIE DA SIĘ OGLĄDAĆ.
Kto to w ogóle wymyśla? Kto jest decydentem tej farsy?
Jeszcze rozumiem jakieś filmy animowane, niegdyś Shrek = super dubbing
Ale ostatnimi czasy dosłownie wszystko się dubbinguje, Predator? Wolverine? Deadpool? No litości...
Na palcach jednej ręki można policzyć filmy fabularne z dubbingiem
To nie jest żart bo z roku na rok widzę coraz więcej filmów zdubbingowanych a których to dosłownie NIE DA SIĘ OGLĄDAĆ.
Kto to w ogóle wymyśla? Kto jest decydentem tej farsy?
Jeszcze rozumiem jakieś filmy animowane, niegdyś Shrek = super dubbing
Ale ostatnimi czasy dosłownie wszystko się dubbinguje, Predator? Wolverine? Deadpool? No litości...
Na palcach jednej ręki można policzyć filmy fabularne z dubbingiem

Gram tylko w domu. Chciałbym je w końcu jakoś posegregować sensownie, ale nie wiem od czego zacząć. Czy robić np pusty z nazwą --METAL-- i pod nim dawać właściwie presety? Czy w set listach?
Kolejna sprawa to jak ustawiacie kolejność footswitchy? Macie ustaloną taką samą kolejność wszędzie czy np zawsze na fs1 jest np bramka? Czy po prostu zgodnie z kolejnością rzeczy w torze?
Najbardizej pro i wygodna opcja to granie z sesją w jakimś DAW który będzie Ci przełączał sam presety :)
Ja podpinam pod laptopa i odpala Tonebridge, GarageBand albo Rocksmith :) i tam używam predefiniowanych ustawień.
Może kiedyś zdobędę skill żeby samemu coś dziubnac :)
Z samym robieniem nie mam problemów tylko, żeby to jakoś zorganizować, żeby można było łatwiej szukać brzmienia i deptać