Aktywne Wpisy
Barakun91 +103
#francja #bekazlewactwa #uchodzcy #heheszki
Wiedzieliście że w postępowej Francji za darmo rozdają motory?
Wiedzieliście że w postępowej Francji za darmo rozdają motory?
MePix +62
Ktoś mi wyjasni zasadę, którą kierują się murzyni.
Może ktoś z #lewica bo chętnie ich bronią i przyjmują wszędzie
Dlaczego podczas jakiejś strzelaniny z policją, to zwykle czarni obrabiają sklepy?
Nie mogę zrozumieć tej sytuacji, policjant kogoś postrzeli bądź zastrzeli, a prywatny sprzedawca z butami, czy sklep spożywczy/market jest okradany.
Dlaczego? Bo to nie jest jedyna taka akcja, bo w USA także tak było, Dzordz umar, a przez tydzień okradano sklepy z
Może ktoś z #lewica bo chętnie ich bronią i przyjmują wszędzie
Dlaczego podczas jakiejś strzelaniny z policją, to zwykle czarni obrabiają sklepy?
Nie mogę zrozumieć tej sytuacji, policjant kogoś postrzeli bądź zastrzeli, a prywatny sprzedawca z butami, czy sklep spożywczy/market jest okradany.
Dlaczego? Bo to nie jest jedyna taka akcja, bo w USA także tak było, Dzordz umar, a przez tydzień okradano sklepy z
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skąd pytanie o obsługę prawną? Dostaliśmy kuriozalną odpowiedź na nasz wniosek o żywienie w szpitalu i chcieliśmy sprawdzić, jaki prawnik bierze publiczne pieniądze za tworzenie takich przemyśleń. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więcej: https://siecobywatelska.pl/mamy-diagnoze-cierpimy-na-naduzywanie/
PS Już niebawem przeczytacie u nas więcej o żywieniu w szpitalach i będziecie mogli pomóc nam zanalizować odpowiedzi z setek szpitali w Sprawdzamy, jak jest. Tymczasem wciąż można z nami sprawdzać, jak działają sądy powszechne po reformie. Do przejrzenia zostało już tylko 24% odpowiedzi.
__
#prawo #prawodoinformacji #niebojsiepytania #ciagniemywladzezajezyk #watchdogpolska #prawodoinformacji #sprawdzamyjakjest #szpital #miedzychod #grywalizacja #posilkiwszpitalach
Piękne, rosyjskimi agentami jeszcze nie byliśmy nazywani! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do tego, idąc Twoim tokiem rozumowania, czy ,,ruscy agenci" stoją też za Ustawą o dostępie do informacji publicznej oraz artykułem 61 Konstytucji?
To byłaby intryga godna filmu! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na pewno jest dobra na niskie ciśnienie, sprawdziliśmy.
@Watchdog_Polska: kek, czyli co? wydzwoniliście panią krysie z sekretariatu i pytaliście o udzielenie info publicznej? xD
intencja szczytna, ale zwracajcie wy się do organów które wam tej informacji mogą udzielić, a nie losowych pracowników.
Na obiady nie narzekałem, były zjadliwe.
Komentarz usunięty przez autora
Ja wiem, ludzie nie wiedzą
Komentarz usunięty przez moderatora
Instytucje nie stricte urzędowe maja sporo problemów z dip, w krk przedszkola i szkoły niezbyt za pierwszym razem ogarnialy o co chodzi nam pytającympytający ;)
@Fundacja_Stanczyka
Pięknie dziękujemy. Nasz KRS: 0000181348. A jeśli się boisz, że do tego czasu zapomnisz, można nas też wspierać na różne sposoby, przez cały rok, nie tylko w sezonie pitowym. ( ͡° ͜ʖ ͡°)