Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mircy, co mogła myśleć i chcieć ode mnie loszka którą znam od 4 lat i z którą spotykam się ostatnie kilka miesięcy, która całowała się ze mną kilka minut w moim mieszkaniu, a 2 dni później stwierdziła że to jednak nie jest "chemia jakiej by chciała" i że na początku chciała ale teraz już nie? Dodała że nie chce się angażować bo odpoczywa po bardzo długim związku i że nie jest into FWB bo jak już coś to chce dobrze albo wcale, za to jest typem osoby która lubi jednonocne przygody. Co tutaj się #!$%@?ło? No i którymi drzwiami uciekł seks?

Dodam, że jesteśmy do siebie bardzo podobni osobowościowo i lubiliśmy się spotykać.
Nie wiem co mam myśleć o dzisiejszych standardach ani tych śmiesznych oznaczeniach (FWB, ONS) i sposobach w jakich ludzie tłumaczą sobie rzeczy.
Ehh
#zwiazki #logikarozowychpaskow #przegryw #tfwnogf #rozowepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
  • 9
@AnonimoweMirkoWyznania znaczy że ona widzi że bylibyście świetną parą, pewnie każdy jej to mówi, no ale nie jest zakochana ¯_(ツ)_/¯próbowała, ale wszystko było bez uczucia, tylko takie z powinności i braku bolca. A sam jesteś zakochany? Bo wydaje się jakbyś narzekał głównie na brak segzu.
@AnonimoweMirkoWyznania: raczej nie czuje do Ciebie podniety, ale niekoniecznie przez wygląd a może właśnie dlatego, że spotykacie się kilka mc i jedynie się calowaloscie?

Jest też szansa, że dalej mocno przeżywa wcześniejszy związek i nie jest gotowa. Skup się na sobie Mirku, polecam zwłaszcza sport i red pill. Czynią cuda i naprawdę duzo łatwiej o udany, kolejny związek.