Aktywne Wpisy
sildenafil +448
Będziesz zarabiał 1342 zł brutto miesięcznie i będziesz szczęśliwy. Na Łotwie już to wiedzą. My przekonamy się być może po wyborach. Jak myślicie, jaka u nas będzie płaca?
Nie ma chyba gorszego upokorzenia mężczyzny niż ustawowa redukcja pensji do połowy płacy minimalnej, połączona ze skoszarowaniem, ubezwłasnowolnieniem i zobowiązaniem do wykonywania rozkazów.
Niewolnik za 300 euro - to brzmi dumnie.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #wojsko #dyskryminacjamezczyzn #zarobki #lotwa #pracbaza #pieklomezczyzn
Nie ma chyba gorszego upokorzenia mężczyzny niż ustawowa redukcja pensji do połowy płacy minimalnej, połączona ze skoszarowaniem, ubezwłasnowolnieniem i zobowiązaniem do wykonywania rozkazów.
Niewolnik za 300 euro - to brzmi dumnie.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #wojsko #dyskryminacjamezczyzn #zarobki #lotwa #pracbaza #pieklomezczyzn
arinkao +113
Moja mama nigdy nie robiła pierogów. Bo wiecie, to strasznie trudne, potwornie męczące i niewiarygodnie czasochłonne.
Jadłam do jakiegoś czasu wyłącznie sklepowe, często sklepowo-domowe czyli z lokalnego sklepiku które ulepiła jakaś tam pani Zosia i są na pewno domowe. Albo zamawiała u jakiejś baby od której kupowała cała okolica bo ona je lepi i tak sobie dorabia do renciny.
Efekt? Nie byłam fanką pierogów, ot kluska, już wolałam dobry makaron z sosem.
Jadłam do jakiegoś czasu wyłącznie sklepowe, często sklepowo-domowe czyli z lokalnego sklepiku które ulepiła jakaś tam pani Zosia i są na pewno domowe. Albo zamawiała u jakiejś baby od której kupowała cała okolica bo ona je lepi i tak sobie dorabia do renciny.
Efekt? Nie byłam fanką pierogów, ot kluska, już wolałam dobry makaron z sosem.
#kononowicz
#suchodolski