Więc tak po pierwsze tłucznik ma sadowy zakaz strimowania i wyrok jest prawomocny idioci to jest po pierwsze po drugie śmieć gruby złamał postanowienie sądu tym samym poniesie tego konsekwencje a jakie to już podejmie właściwy do miejsca zamieszkania sąd a po trzecie już przygotowałem pismo wraz z materiałem dowodowym zapisanym na nośniku i w poniedziałek zostanie to pismo złożone w odpowiednich instytucjach więc tłucznik szykuj się na piękne zakończenie twojej kariery:-) #danielmagical #patostreamy
@Ramzes32: Kolejny wielki znawca. Tucznik nie robił streama bo go tam nie było. Streamy byłyby częściej, tylko cały problem leży w tym, żeby wyciągnąć Gochę z U2, co nie jest takie proste.
@W8inG4DeatH: posłuchaj mnie amebo umyslowa tłucznik ma zakaz strimowania uczestniczenia w nim jak i organizowania go za pośrednictwem osób trzecich przeczytaj dokładnie wyrok i dopiero się udzielaj niedorozwoju śmieć złamał zakaz i sam osobiście go w poniedziałek #!$%@? dowody są i zostaną też przekazane tyle w temacie
@medix: A czy to coś niewłaściwego że #!$%@?ą go? Sam najpierw wielokrotnie kozaczył a potem jak przychodziło co do czego to po policję dzwonił, tak było z Rafonixem, Medusą czy Mahonkiem.
@medix: Hahaha i #!$%@? frajera i co mam z tego powodu się wstydzić? :-)nie mam czego bo zasada jest jedną gimbusie #!$%@? frajera nie jest #!$%@? się a takich cweli jak tłucznik trzeba tepic więc ja to robię :-)
@StalowyRoman: Gościu ty jesteś normalny? :-) Ty chcesz podstawe prawną wyroku? Hahahaha wes się gościu nie ośmieszaj :-) Żyjac na tym świecie 35 lat to nie słyszałem większego debilizmu jak teraz :-) masakra
@Ramzes32 weź #!$%@? napinaczu chcesz naprawiać świat to płyn pontonem do afryki kościoły budować.. Szukasz poklasku na wykopie za #!$%@? jakiegoś śmietnika. Dno dno dno. Na dodatek jeśli myślisz że sąd i władze nadzorujace nie wiedzą że był strim na 6k osób to jesteś chyba jak te matki 500 plus co pierrdola głupoty na każdej grupie i wszystkich moralizuja nie pozdrawiam i ciao lecisz na czarną.
@StalowyRoman: pierwsza sprawa podstawa prawna może być przy wylegitymowaniu gdzie pies musi ci takową podać a wyrok jest uzasadniany a to dwie różne rzeczy co do wyroku to poszukaj sobie w necie tam wszystkiego się dowiesz tyle
#danielmagical #patostreamy