Wpis z mikrobloga

Więc tak po pierwsze tłucznik ma sadowy zakaz strimowania i wyrok jest prawomocny idioci to jest po pierwsze po drugie śmieć gruby złamał postanowienie sądu tym samym poniesie tego konsekwencje a jakie to już podejmie właściwy do miejsca zamieszkania sąd a po trzecie już przygotowałem pismo wraz z materiałem dowodowym zapisanym na nośniku i w poniedziałek zostanie to pismo złożone w odpowiednich instytucjach więc tłucznik szykuj się na piękne zakończenie twojej kariery:-)
#danielmagical #patostreamy
  • 20
@StalowyRoman: Gościu ty jesteś normalny? :-) Ty chcesz podstawe prawną wyroku? Hahahaha wes się gościu nie ośmieszaj :-) Żyjac na tym świecie 35 lat to nie słyszałem większego debilizmu jak teraz :-) masakra
@Ramzes32 weź #!$%@? napinaczu chcesz naprawiać świat to płyn pontonem do afryki kościoły budować.. Szukasz poklasku na wykopie za #!$%@? jakiegoś śmietnika. Dno dno dno. Na dodatek jeśli myślisz że sąd i władze nadzorujace nie wiedzą że był strim na 6k osób to jesteś chyba jak te matki 500 plus co pierrdola głupoty na każdej grupie i wszystkich moralizuja nie pozdrawiam i ciao lecisz na czarną.
@StalowyRoman: pierwsza sprawa podstawa prawna może być przy wylegitymowaniu gdzie pies musi ci takową podać a wyrok jest uzasadniany a to dwie różne rzeczy co do wyroku to poszukaj sobie w necie tam wszystkiego się dowiesz tyle