Wpis z mikrobloga

@polskiburger4-40: człowiek uczy się całe życie. Mam Insignię, bo praktyczna o niezawodna. Ma już swoje lata, i generalnie jedno z gorszych aut na moim pełnym SUVów osiedlu pod Warszawa. Zawsze myślałem że to samochód nudny, ale niezawodny i dlatego go kupiłem. A okazuje się że gdzieś jest symbole, bogactwa? Muszę częsciej chyba poza Warszawę zad ruszać ;)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MikeJose: najlepsi są Ci co powielają mity o zawodności, bo ich szwagier sprowadził z Niemiec igłę z 500k nalotu skręconą do 150k. Największą wadą chyba jest słynna uszczelka smoka, ale to silnik 2.0 CDTI który montowali nie tylko w Insigni. Ja jeżdżę swoją rok, bardzo spoko auto, na autostradzie bardzo dobrze się trzyma i pewnie się prowadzi nawet gdy lecisz 200, w Niemczech oczywiście
  • Odpowiedz
@NaChMiNick: saabami jeżdżą ludzie, których nie stać na prawdziwe mocne auto, wiec kupuja taką przednionapedowa uturbiona padline i się sraja ile to kunia maja pod maska xD saabiarza poznasz po tym, że wszędzie się będzie srał tym ile ma mocy w tym swoim potworze za 15 tysięcy ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@veranoo: moja jest jedna z pierwszych, zaraz bedzie miala dekade na karku, w tym 6 lat ze mna - wczesniej jezdzil moj wujek, jako sluzbowka, potem kupilem z firmy, mial ladna znizke, kupilem sobie I jestem super zadowolony. Caly czas jezdzenia raz byla w warsztacie. Normalnie zero problemow.

I imponujaco dobrze jest zrobiona, ostatnio jakis debil pedzacy lewym pasem trzepna mnie w lusterko (stalem w korku na srodkowy, lewy pusty
  • Odpowiedz
@NaChMiNick: no tak, oni przecież kupują te strupy z zamiłowania xD stac ich na porządne mocne auto, które nie prowadzi się jak kibel i nie ma napędu na przód, ale lojalność do marki nie pozwala im jeździć niczym porządnym ;)
  • Odpowiedz
117 komentarzy i dwa nudne auta XDDD
Wykopki przechodzą samych siebie. Dziwię się, że nie ma żadnej skody, albo VW. A no tak, zapomniałem. Nad skodą tutaj się wszyscy spuszczają jak nad nie wiadomo czym.
  • Odpowiedz