Wpis z mikrobloga

ja nie twierdze ze umiem liczyc i nie krzycze ze cos jest bardziej eko niz inne: D bo tak w telewizji powiedzieli. albo na stronach z zoltymi napisami.

@Tichy: jeśli sam nie potrafisz liczyć, to na jakiej podstawie oceniasz wyniki obliczeń innych?
  • Odpowiedz
@KochanekAdmina: Komu ty chcesz tłumaczyć to xD Tłukom, którzy uwielbiają NIEZALEŻNĄ PRAWDĘ, ale tylko taką która pasuje do światopoglądu czy gimbusom, którzy jarają się skrajnościami i ludźmi kierującymi się chłopskim rozumem bo MÓWIĄ JAK JEST.

Będąc ograniczonym umysłowo ciężko jest ograniczać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Druga strona medalu jest taka, że sposób przeprowadzania tego wywiadu jest bezsensowny mówiąc o ekologii, lecz czy zasilanie studia itd. spowodowałoby
  • Odpowiedz
ty mi pokaz swoje wyliczenia, jak ta laska w samochodzie ratuje swiat. Ile tego co2 zezarla przez ta wycieczke.

@Tichy: przecież to Ty wyzywasz ludzi od "zjebów, którzy nie potrafią liczyć", nie ja. Każdy jest domyślnie zjebem i jest zobowiązany Ci wyjaśniać, jak działa świat, żebyś łaskawie przestał obrażać za rzeczy, których sam nie rozumiesz - co sam przyznałeś?
  • Odpowiedz