Aktywne Wpisy
Tommy__ +96
damienbudzik +6
Czytacie książki w formie fizycznej czy na czytniku?
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
#kononowicz #patostreamy
Komentarz usunięty przez autora
Aktualizacja
YouTube jednak uspokaja mówiąc, że w regulaminie nie ma żadnych nowych nowych zapisów umożliwiających wyłączenie dostępu do konta kiedy to nie zarabia pieniędzy, a regulamin w żaden sposób nie będzie wpływał na użytkowników i twórców
Nie sądzę by nowe zapisy regulaminu wywróciły YouTube do góry nogami, jednak warto zwrócić uwagę szczególnie na jeden fragment, który przynajmniej w teorii brzmi niezbyt dobrze. Uwaga, usiądźcie – to jest mocne.
YouTube może wyłączyć dostęp do konta – całości, lub części jego usług, jeśli uzna, że z jego punktu widzenia świadczenie tej usługi nie jest handlowo opłacalne.
O co może chodzić? Tu trzeba się na chwilę zatrzymać i zastanowić w jaki sposób YouTube zarabia na nas pieniądze. Macie jakieś pomysły? Tak, brawo – chodzi o reklamy. To te irytujące klipy i okienka psujące przyjemność z oglądania materiałów. I ja w sumie się do nich przyzwyczaiłem do momentu aż nie uruchomiłem kilkumiesięcznego, próbnego okresu usługi YouTube Premium. To ten abonament, który między innymi wyłącza reklamy w serwisie. Nie chodzi jednak o to, że nie potrafię już używać YT bez reklam – zarówno ja, jak i znajomi którym skończył się próbny YT Premium zauważyli, że teraz reklam jest więcej, pojawiają się częściej i momentami wyłączają przez nie film w serwisie. Super sposób na zachęcenie do wykupienia