Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 17
Ja sie dziwie wogole ze on dzwoni do tej Agnes zeby w-----ć Helmuta a jej nie sprowadza na tą meline, toc to by było złoto bo sie oby dwie nie nawidzą wrecz, jedna drugiej chce zrobić kolo d--y i powinien Mitoman taki strim zorganizować. Agnes + Marlena + Rafatus = Szanujesz pomysł plusujesz
#rafatus #patostreamy
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MarianPazdzioch69: Agnes jest rasowym k---------m ale się szanuje. Nie wiem po co ona gada z naszym Mitomanem, może z nudów, może dla zabawy. Jednak na pewno jestem przekonany że nie odwiedziłaby tej zaszczanej meliny, nie ten level po prostu.
  • Odpowiedz
@MarianPazdzioch69: Z tym że Agnes podejrzewam bałaby się usiąść na tej zaszczanej, zarzyganej i u------j c--j wie czym kanapie żeby nie ubrudzić sobie swoich spodni za 800 zł. Agnes to jest warszawska eskortka. Panna która z laski srednio brzydkiej zrobiła średnio ładną ale w trendzie który podoba się młodym kroporekinom ze stolycy. Teraz modne jest pokazać się na imprezie z dupą która ma w-----e w c--j kwasu w usta, w
  • Odpowiedz
@vere: robiła to po to choćby żebyś napisał ten post, miała hajs miała dobre życie ale miała k-------e parcie na szkło i pewnie sobie teraz strzela z palca, że jednak te kilkadziesiąt tysięcy osób ją kojarzy i o niej mówi. Tak zwana potrzeba atencji u dup co z tego, że ona ma te kilkanaście koła miesięcznie zarobione dupą jak nie ma pewnie z kim pogadać i nikt jej nie znał,
  • Odpowiedz