Aktywne Wpisy
Wrrronika +18
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +23
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
#polityka #4konserwy #neuropa #polska #michalkiewicz #kosciol
Ale to odkrywanie wynika z tego że "zepsucie" coraz mocniej penetruje środowisko jemu bliskie.
Albo inaczej - to zepsucie zaczął zauważać.
„Panie Michalkiewycz, wie pan, że nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów, które mogłyby dostatecznie obelżywie określić Pańskie postępowanie. W moich oczach jest pan nędznym gadem, omyłkowo tylko nazywanym człowiekiem”
@wolodia: Ty chyba o jakimś innym Wykopie mówisz, bo dawno nie widziałem takiego jadu i takiego seansu nienawiści, co w znalezisku o Michalkiewiczu. Piękny przykład kultury i cywilizacji antychrześcijańskiej.
Nawet pierwszy komentarz w tym wpisie nazywa go "kawałem gnoja".
Chociaż i w tym twoim też jadu nie brakuje.
A to, że Michalkiewicz jest klasycznym przykładem chamstwa, wulgarności, hipokryzji i obłudy, to już zupełnie osobna kwestia.
@wolodia: Nawet sam dajesz kolejny przykład, jak to rzekomo na Wykopie Michalkiewicz jest "celebrowany i broniony".
O co Ci chodzi?
Czasem Terlikowski zachowuje się jakby nie był katolikiem a bardziej kimś, kim wg Jezusa powinien być. Np. teraz. Jestem miło zaskoczony.
Komentarz usunięty przez autora
@ibilon: bo się w końcu czara goryczy przelała. do tej pory był wrzucany na główną przez troglodytów, którzy w tym starym antysemicie widzieli inteligenta, bo używał trudnych dla nich słów, co w
@wolodia: ty wierzysz w to, co napisałeś?
Twierdzisz że Michalkiewicz nie zdawał sobie sprawy, że może go trafić wyrok, bez jego obecności na rozprawie (tak jak się zresztą stało)? Że świadomie pozbawił się prawa do obrony?
Albo ty jesteś niedorozwinięty, albo za takich masz swoich