Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +454
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dabi +214
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
To były czasy, teraz już nie ma czasów, zresztą spójrzcie co oni zrobili z tym filmem, co to za feministyczne unwo?
#neuropa #bekazprawakow #heheszki #shitwykopsays #film #pasta #rozowepaski
XDDDDDDDDDDDD
Komentarz usunięty przez autora
zaluje ze napisałam ten komentarz, bo teraz wciągacie mnie wszyscy do gówna między lewactwem a prawactwem, gdzie mój komentarz nie miał tego na celu
chodziło mi głównie o założenie tego, że wiele reżyserów decyduje sie na odświeżanie serii gdzie kobiety grają główna role i to bardzo słabo np : Ghostbuster, to co robiła aktorka od Marvela
@RoHunter: Tak. Przeczuwam na podstawie posiadanych informacji, że tak właśnie jest. Z wywiadów z nią i jej zachowań, braku ogłoszonych filmów oraz dotychczasowej kariery, uważam że jest trudna i nikt nie chce z nią pracować.
Brak ogłosznych filmów. To kompletna bzdura. To że „wszyscy jej nie lubią” ma zero wspólnego z produkcją filmu. Liczą sie w przypdku głównej roli w
Dobry przykład z Nortonem, jeszcze kilka lat i tak samo będzie wymieniana na listach "hard to work with". Tak przeczuwam.
Jej autorski projekt - ten, który 3 lata po skończeniu przeleżał w szopie? A potem tylko rotten z litości wyciągnęło go do 60% xDDDDD
Komentarz usunięty przez autora
Jak nie o to, jak właśnie o to jest zawsze największy ból d--y. Że kobieta gra główną rolę, albo czarny, a przecież czarnego tam
Nie ma znaczenia, jakiego filmu to dotyczy. Znaczenie ma, że mówi o białym mężczyźnie, który jest krytykiem. Można było powiedzieć to dużo lepiej, co
@Sweet_acc_pr0sa: Ziomie, o to mi chodziło. Napisz to @sejsmita:
Po pewnym czasie zwykle takie rzeczy wychodzą. Larson już jest jakiś czas w zawodzie, a nigdy nic takiego nie
powiedziano o niej.
Nie odnoszę się w żaden sposób do jakości, dystrybucji etc. Poza tym brzmisz jakbyś nie miał pojęcia jak działa