Aktywne Wpisy
Makavlani +83
Myśleliście, że już widzieliście jaką karma potrafi być suką? To mało widzieliście. Otóż nieodżałowany bolszewik, który kilka dni temu skończył w brzuchu rybki jako przystawka, nabijał się z Ukraińców po zalaniu terenów na Chersońszczyźnie. Ironicznie pytał, czy wolni Ukraińcy potrafią pływać czy podobne #!$%@?. Zresztą sami zobaczcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wojna #ukraina #rosja
#wojna #ukraina #rosja
Hej,
miałam tu już nie wracać, ale muszę jeszcze wyjaśnić czym jest dla mnie, u mnie i w moim przebiegu schizofrenia paranoidalna - zdiagnozowanej i leczonej u psychiatry i wspieranej farmakologią.
Objawy:
- w głowie rozmawia ze sobą kilka myśli jednocześnie,
- słyszę często rozmowy w mieszkaniu, ale jestem w nim sama i nie są to rozmowy sąsiadów,
- wydaje mi się, że ludzie o mnie mówią, źle o mnie myślą, że
miałam tu już nie wracać, ale muszę jeszcze wyjaśnić czym jest dla mnie, u mnie i w moim przebiegu schizofrenia paranoidalna - zdiagnozowanej i leczonej u psychiatry i wspieranej farmakologią.
Objawy:
- w głowie rozmawia ze sobą kilka myśli jednocześnie,
- słyszę często rozmowy w mieszkaniu, ale jestem w nim sama i nie są to rozmowy sąsiadów,
- wydaje mi się, że ludzie o mnie mówią, źle o mnie myślą, że
To były czasy, teraz już nie ma czasów, zresztą spójrzcie co oni zrobili z tym filmem, co to za feministyczne unwo?
#neuropa #bekazprawakow #heheszki #shitwykopsays #film #pasta #rozowepaski
@saakaszi: drogiej whisky
ja wiem, to jest trudne
ale poćwicz
No i film obrywał za "feminizm" zanim Larson zdążyła cokolwiek powiedzieć.
PS mam nadzieję że NIE odnosisz się do tego fejka co był na wypoku, jakoby zabraniała facetom recenzować czy tam oglądać KM, tylko do jakiejś innej wypowiedzi?
@xionze: Zobacz źródło. Niecelowo, przekleiłem z poprzedniego wpisu. Zobacz #film poniżej.
@saakaszi: Nie, jest kontekst do rozmowy.
@Kryspin013: Była antykampania reklamowa, o której pisały nawet media proLarson, która stwierdziła, że nie interesuje jej zdanie białych 40-letnich mężczyzn. Zanim napiszesz, że to żadne halo, zastanów się, co by było, gdyby podobna
@smutny_kojot: Ja wolę oglądać kobiety. Pół życia oglądałam facetów, jakaś ciekawsza żeńska postać to od święta się pojawiała. Więc mnie cieszy ta "feminizacja". A filmów o naparzających się facetów i tak wciąż powstaje masa, więc nie rozumiem komu przeszkadzają filmy z laskami - nie trzeba przecież ich oglądać. Nikt nie zmusza.
@sejsmita: Teraz sprawdź na co odpowiedzią była jej wypowiedź i odwołaj się do szerszego kontekstu niż tylko do jednego zdania.
Nawiązując jeszcze do tematu - sprawdź sobie nawet po samych znaleziskach na wypoku jaki potężny ból dupy wywołał sam film po premierze i
@gram_w_mahjonga: Może producentom, bo na nich nie zarabiają. A kto jest temu winny? (Patrz pierwszy komentarz do tego wpisu)
Źródło do drugiej części wypowiedzi? Mówił o tym ktoś z produkcji? Aktorek lub aktorów? Ktoś z Marvela/Disneya?