Aktywne Wpisy

ciemny_kolor +67
Nigdy nie jadłem w KFC, dla mnie od zawsze numerem 1 był McDonald jeśli chodzi o fastfood ale ostatnio mnie tak zawodzili że się skusiłem na siwego brodacza i już chyba nigdy nie wejdę do tych klaunów z maka. Zwykły zinger 100x lepszy od drwala (czy w ogóle wszystkich kanapek z maka). Kurczak faktycznie jest kurczakiem, a nie jakąś papką, minusem tylko to że skrzydełka małe. No ale podwójny zinger, skrzydełka i
źródło: temp_file207856801175134109
Pobierz
stuparevic +1718
Jeżeli polajkujesz zdjęcie tego kebaba to kochasz Jezusa i święta a jeżeli pominiesz to zesrasz sie w gacie #takaprawda
źródło: temp_file4683883840813852535
Pobierz

Jestem na czwartym odcinku i nie mogę wyjść z podziwu hipokryzji twórców.
Walka ze złym porządkiem świata, główny bohater widzi, że nie pasuje, jest ponad tym całym społeczeństwem, które jest skażone. Więc co?
Główne postaci poza Ramim: czarny, geje, muzułmanka, silna rola kobieca, a na dokładkę loga LGBT, wszystkie złe postacie to biali mężczyźni.
Ogląda się miło, ale z każdym kolejnym odcinkiem robi się to coraz bardziej groteskowe.
Nie zmienia to faktu, że jest miły serial, oglądam go z przyjemnością, ale nie mogę do końca czerpać z niego przyjemności bo chorzy ludzie b--------ą mnie swoja propagandą.
Ale jak już ktoś wspomniał, każda nacja ma coś na sumieniu. Nawet "białe" korpo symbol zła (Evil Corp), ma za sobą Azjatów.
A jakbyś nie zauważył to główny bohater mimo ze w serialu miał czysto białych rodziców jest "arabem" (z pochodzenia Egipcjaninem).
Nie ma tutaj jakieś wywyższającej homopropagandy, czy nienaturalnego pozycjonowania kobiet. Być może współczesny Nowy